Сексът за една нощ - нормално поведение на зрял човек?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Сексът за една нощ - нормално поведение на зрял човек?

Мнениеот MGB » 23 Апр 2014, 13:14

Мислите ли, че сексът за една нощ може да е зряла постъпка на възрастен човек? Макар и без партньор, не мисля, че е толкова важно да се поддеш на нагона си, да се отдадеш на този човек, а след това - кой от къде е!

До колкото разбирам това не е изключение в наши дни, непознати да задоволяват нуждите си, по-скоро е като практика, което според мен е доста жалко!
Мисля, че сексът е особено интимно изживяване, което не е редно да бъде споделяно с непознати и не толкова близки хора, да не говорим, когато започнат и да си ги броят!

Одобрявате ли сексът за една нощ и мислите ли, че това е по-скоро постъпка, която приляга на тийнейджъри, от колкото на зрял и осъзнат човек? :?: :?: :?:
MGB

Re: Сексът за една нощ - нормално поведение на зрял човек?

Мнениеот red_eyes » 23 Апр 2014, 13:18

Всеки човек има право да бъде щастлив, а какво прави щастливи хората е нещо различно! Затова сме и различни не можеш да заставиш някой да бъде само с тебе, просто защото има и такива творения на природата, които са полигамни!
Аватар
red_eyes

Мнениеот annydance » 04 Авг 2014, 16:35

Това е практика, която разширява своите размери и хората не го намират за лошо, нито странно, просто е факт. Факт е и че няма смисъл да търпиш и щом се чувстваш свободен можеш да се покажеш като такъв и да действаш, така както на теб ти харесва ;)
annydance

Мнениеот varlam » 05 Авг 2014, 12:13

По-скоро е секс за един път, не е задължително да е точно вечерта. :D
varlam

Мнениеот LaCoquine » 27 Апр 2015, 17:01

Времето се променят, за щастие или не няма как да останем в онова време, та сексът за една нощ си остава нещо съвсем в реда на нещата, а от нас зависи дали ще го приемем и практикуваме :idea:
LaCoquine

Мнениеот kauda » 27 Апр 2015, 17:08

varlam написа:По-скоро е секс за един път, не е задължително да е точно вечерта. :D

и аз съм на това мнение, все пак като се случи се случва и толкова, не бива да си носим вината от това нещо. :)
Аватар
kauda

Мнениеот Elica » 27 Апр 2015, 20:11

За мен е по-нормално сексът за една нощ да бъде точно поведение на зрял човек! Тогава премерваш правилно рисковете и решаваш, докато при хлапетата си мисля, че е по-скоро за задължение, до някаква степен. :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Апр 2015, 20:50

Elica написа:За мен е по-нормално сексът за една нощ да бъде точно поведение на зрял човек! Тогава премерваш правилно рисковете и решаваш, докато при хлапетата си мисля, че е по-скоро за задължение, до някаква степен. :roll:

абе може и да не е ЕнтЕуЕгЕнтнУ, но важното да е с кеф и обезопасено! :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 28 Апр 2015, 06:36

За съжаление, май по-възрастните не правят обезопасен секс.. за това се сещат по-скоро младите. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот kauda » 07 Май 2015, 19:33

Pipilota написа:За съжаление, май по-възрастните не правят обезопасен секс.. за това се сещат по-скоро младите. :)

Да, така е! Аз съм на 28 години и като спомена, изобщо думата презерватив чувам отсреща "не казвай, че си купуваш такова"................. Е, не не казвам, ще завъждам всякакви болести!
Аватар
kauda

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси