Търся рецепта за вкусни хлебчета?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Търся рецепта за вкусни хлебчета?

Мнениеот puhcheto » 25 Яну 2017, 15:24

vanessa_ написа:Изглеждат много пухкави на клипа, правила съм го по тая рецепта, на мен ми стана обаче твърда и дебела кората, та изобщо не бяха пухкави. Къде съм сгрешила?

Да не ти се е получило твърдо тестото? И аз все не мога да го нацеля и често го правя твърдо, повече брашно слагам.
Аватар
puhcheto

Мнениеот Lili_pili » 08 Мар 2017, 12:53

Освен месенето, много често виждам как хората препичат нещата, не ги оставят леко златисти, а отгоре стават кафяви направо и нормално да имат дебела кора.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Jully » 09 Май 2017, 15:29

Аз пробвах тези, които каза Ваня, много меки станаха, направих ги малко по-големи, за да стават за питки за сандвичи, хубавото беше, че са меки и се ядат лесно на сандвич. Твърдия хляб се отгризва много трудно.
Аватар
Jully

Мнениеот vanessa_ » 10 Май 2017, 10:51

Jully написа:Аз пробвах тези, които каза Ваня, много меки станаха, направих ги малко по-големи, за да стават за питки за сандвичи, хубавото беше, че са меки и се ядат лесно на сандвич. Твърдия хляб се отгризва много трудно.

Колко време ги пече? при мен винаги стават с твърда и почерняла кора, не знам аз ли имам изисквания да са препечени..
vanessa_

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети