Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот Lollipop » 20 Фев 2017, 15:08

belleville написа:Мисля, че само между жени, които са се борили за един и същ мъж, не може да има приятелство :grin: . Другите криво-ляво се справят, кой повече, кой по-малко. Но между първите две е изключено, нищо не може да ги накара дори да минават по един и същ тротоар :lol: .

Всъщност на мен ми се случи нещо подобно. :lol: Но в тийн годините де, излизах с едно момче, което ме заряза, заради едно друго момиче с думите "ох, ти виждала ли си какво е любов от пръв поглед..." и аз му казах "окей, няма проблеми". ;) С момичето се запознахме и т.н. нищо лошо, спиятелихме се. Заряза и нея след няколко седмици със същите думи и тръгна с трета. :lol: :lol: :lol: Много се смях тогава, на третата казах да не вярва в любовта от пръв поглед. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lollipop

Re: Успявате ли да оцените красивото в хора от вашия пол?

Мнениеот fawla » 23 Фев 2017, 15:47

Веднъж съм питала мъж, дали може да каже, кой най-красивият му приятел и той направо откачи. :lol: Все едно му предложих да спи с него..
Аватар
fawla

Мнениеот Elica » 09 Мар 2017, 11:35

Трудно е да се намери приятелство между жени, защото жените често прикриваме мислите и чувствата си за хората. Аз също го правя често сега ако искате ме линчувайте.... :roll: Има няколко колежки, които откровено не харесвам, но те твърдят, че сме приятелки,знам, че и те ме лъжат.. :lol:
Аватар
Elica

Мнениеот vanusha » 15 Мар 2017, 20:48

напълно е възможно д асе намерят такива приятелки, които да бъдат и за цял живот, стига само и ние самите да сме отоговрни към тях, не може само да изискваме без ние да даваме същото, коет искаме да получим.
vanusha

Защо винаги дават обидни квалификации за жените?

Мнениеот Jully » 16 Юни 2017, 10:29

Много се дразня, когато видя пост във фейсбук, или в някакъв разговор се намекне, че жените са змии, че са злобни, че са к***и, и какво ли още не, а милите невинни мъже са жертва на изключително злобните жени! На какво се дължи това, защо постоянно се лепват някакви злобни обидни етикети върху жените! Дори тук във форума имаме тема - по-възрастен мъж - по любов или облага! А защо някой не пита,ако мъжът е с по-възрастна жена, нима мъжете са такива моралисти, а жените са чудовища. А те горките са принудени да ни търпят, да живеят с нас, да се опитват да оцеляват едва едва в нашата неприятна компания. Не ви ли омръзна постоянно да бъдете обиждани и наричани леки жени, да се подиграват на формите ви, да ви смятат за глупави, по-нисши. Уж живеем в свят, в който сме равни, а в същото време жените все още са злобните, евтините, некачествените хора ... как си го обяснявате това? Заслужават ли жените наистина такива коментари?
Аватар
Jully

Re: Защо винаги дават обидни квалификации за жените?

Мнениеот La_bomba » 16 Юни 2017, 11:23

И аз винаги съм се чудила, с какво сме го заслужили... дори не мога да кажа, че сме чак толкова лоши, колкото се опитват да ни изкарат. А коментарите, че сме онова цензурираното даже не ми се и говори! Мило и драго дават мъжете да се докопат до леглото на някоя жена, а като откаже или се съгласи, все била...! Плиткоумие мъжко!
La_bomba

Мнениеот vanusha » 16 Юни 2017, 14:24

Жените се славим с това, че сме си и сами предателки една на друга, сигурно е заради това.
vanusha

Мнениеот Lollipop » 16 Юни 2017, 15:58

комплексирани мъже - само това мога да кажа,даже неискам да го пиша с главна буква!!!! За да дават такива определения за жените, тези мъже най-често са недоволни от това, което могат да предложат на жените и са недоволни и от това, че жените съответно не ги харесват. Когато не може да е с някоя тя е .. к****а, когато е с нея - пак така = абсолютно вярно! Искат да получават аи да ги боготворим, а в същото време те да не дават нищо насреща. Но са се родили в грешно време.. мъжее 21 век сме!
Аватар
Lollipop

Мнениеот m0n4eto » 16 Юни 2017, 16:25

важното е да не ни пука и да сме над нещата
Аватар
m0n4eto

Мнениеот rabotnata pchela » 17 Юни 2017, 09:20

Честно и аз не го разбирам, не че си го слагам на сърцето, ама изпитвам недоумение защо говорят така. Малко ми звучи като "гроздето е кисело". Ся, минава ми през ума, че някои жени си заслужават определенията, защото изглеждат така,както ги наричат. За мен не е секси и не е красиво жена да се снима гола с ръце на гърдите, да се снима в предизвикателни пози. Тези неща трябва да се държат за половинката, освен ако не е еротичен модел и да речем, това й е работата. Но ако ние самите не се държим на ниво, как ще искаме отсрещните да ни уважават?
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси