Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мит ли е женското приятелство?

20 Фев 2017, 15:08

belleville написа:Мисля, че само между жени, които са се борили за един и същ мъж, не може да има приятелство :grin: . Другите криво-ляво се справят, кой повече, кой по-малко. Но между първите две е изключено, нищо не може да ги накара дори да минават по един и същ тротоар :lol: .

Всъщност на мен ми се случи нещо подобно. :lol: Но в тийн годините де, излизах с едно момче, което ме заряза, заради едно друго момиче с думите "ох, ти виждала ли си какво е любов от пръв поглед..." и аз му казах "окей, няма проблеми". ;) С момичето се запознахме и т.н. нищо лошо, спиятелихме се. Заряза и нея след няколко седмици със същите думи и тръгна с трета. :lol: :lol: :lol: Много се смях тогава, на третата казах да не вярва в любовта от пръв поглед. :lol: :lol: :lol:

Re: Успявате ли да оцените красивото в хора от вашия пол?

23 Фев 2017, 15:47

Веднъж съм питала мъж, дали може да каже, кой най-красивият му приятел и той направо откачи. :lol: Все едно му предложих да спи с него..

09 Мар 2017, 11:35

Трудно е да се намери приятелство между жени, защото жените често прикриваме мислите и чувствата си за хората. Аз също го правя често сега ако искате ме линчувайте.... :roll: Има няколко колежки, които откровено не харесвам, но те твърдят, че сме приятелки,знам, че и те ме лъжат.. :lol:

15 Мар 2017, 20:48

напълно е възможно д асе намерят такива приятелки, които да бъдат и за цял живот, стига само и ние самите да сме отоговрни към тях, не може само да изискваме без ние да даваме същото, коет искаме да получим.

Защо винаги дават обидни квалификации за жените?

16 Юни 2017, 10:29

Много се дразня, когато видя пост във фейсбук, или в някакъв разговор се намекне, че жените са змии, че са злобни, че са к***и, и какво ли още не, а милите невинни мъже са жертва на изключително злобните жени! На какво се дължи това, защо постоянно се лепват някакви злобни обидни етикети върху жените! Дори тук във форума имаме тема - по-възрастен мъж - по любов или облага! А защо някой не пита,ако мъжът е с по-възрастна жена, нима мъжете са такива моралисти, а жените са чудовища. А те горките са принудени да ни търпят, да живеят с нас, да се опитват да оцеляват едва едва в нашата неприятна компания. Не ви ли омръзна постоянно да бъдете обиждани и наричани леки жени, да се подиграват на формите ви, да ви смятат за глупави, по-нисши. Уж живеем в свят, в който сме равни, а в същото време жените все още са злобните, евтините, некачествените хора ... как си го обяснявате това? Заслужават ли жените наистина такива коментари?

Re: Защо винаги дават обидни квалификации за жените?

16 Юни 2017, 11:23

И аз винаги съм се чудила, с какво сме го заслужили... дори не мога да кажа, че сме чак толкова лоши, колкото се опитват да ни изкарат. А коментарите, че сме онова цензурираното даже не ми се и говори! Мило и драго дават мъжете да се докопат до леглото на някоя жена, а като откаже или се съгласи, все била...! Плиткоумие мъжко!

16 Юни 2017, 14:24

Жените се славим с това, че сме си и сами предателки една на друга, сигурно е заради това.

16 Юни 2017, 15:58

комплексирани мъже - само това мога да кажа,даже неискам да го пиша с главна буква!!!! За да дават такива определения за жените, тези мъже най-често са недоволни от това, което могат да предложат на жените и са недоволни и от това, че жените съответно не ги харесват. Когато не може да е с някоя тя е .. к****а, когато е с нея - пак така = абсолютно вярно! Искат да получават аи да ги боготворим, а в същото време те да не дават нищо насреща. Но са се родили в грешно време.. мъжее 21 век сме!

16 Юни 2017, 16:25

важното е да не ни пука и да сме над нещата

17 Юни 2017, 09:20

Честно и аз не го разбирам, не че си го слагам на сърцето, ама изпитвам недоумение защо говорят така. Малко ми звучи като "гроздето е кисело". Ся, минава ми през ума, че някои жени си заслужават определенията, защото изглеждат така,както ги наричат. За мен не е секси и не е красиво жена да се снима гола с ръце на гърдите, да се снима в предизвикателни пози. Тези неща трябва да се държат за половинката, освен ако не е еротичен модел и да речем, това й е работата. Но ако ние самите не се държим на ниво, как ще искаме отсрещните да ни уважават?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41