Скъпи дами, предлагам да обсъдим един много интересен въпрос, а именно - тройката. Тук обаче нямам предвид стандартното разбиране за тройка, в чисто сексуален аспект. Случвало ли Ви се е да сте с един мъж, за който имате изграден конкретен образ...различен от действителния му? В такива случаи на практика се получава, че сте с двама различни мъже...
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Да, си призная честно на мен ми се е случвало. Мисля, че няма жена, която да не е преживявала този момент. При мен протече доста по-различно от стандартното положение . Да кажем, че аз просто бях много по-доволна от третия истински човек в нашите отношения, от колкото от този, които аз налагах чрез моето въображение.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Хаха, доста забавна темичка. Бих искала само да попитам тези, на които им се е случвало, когато правят секс с партньора си, с кого всъщност - с него(истинския) или с този, който те си въобразяват, че е ? Мисля, че това е интересен и доста психологически въпрос.
Да си дойдем на думата! Коя нормална жена мисли за друг мъж когато прави невероятен секс? Ако секса не го бива разбира се, че въображението си казва своето, но пък колко ще я бъде тази връзка в бъдеще? Тройката в истинския си смисъл е сексуални отношения между двама мъже и една жена или две жени и един мъж. Според мен няма нищо лошо в това, жена или мъж, в зряла възраст да експериментират в секса. Всичко е до мотивация.
Какво бихте направили ако приятелката ви предложи тройка с непознато момиче за което не иска да ви даде информация Нека разгледаме различни варианти и гледни точки.
Да кажем какво бихте направили ако ви го предложат в вашата връзка на на нивото на което сте или дори като цяло бихте ли се съгласили на подобно нещо. Какви рискове може да крие това и така нататък.
Никога не съм фантазирала за тройка, независимо дали се отнася за мъж или жена! Никога не бих предложила на мъжа си тройка, ама никога!!! Обичам човека до себе си и той ми е напълно достатъчен, плюс това не съм съгласна да го деля с друга жена, че и в едно легло - абсурд
По скоро тройката е само в мъжките фантазии, не мис е вярва да има жена, която да фантазира да бъде с двама мъже или с още една жена. освободеното въображение е запазена марка за мъжете!