Грохот написа:Според мен, тялото след употреба на марихуана става доста по-чувствително, а от там идват и оргазмите, а за кокаина, аз пък не виждам причина, по-скоро през носа и наистина си ставаш торпедо![]()
![]()
![]()
draga.mihova написа:Грохот написа:Според мен, тялото след употреба на марихуана става доста по-чувствително, а от там идват и оргазмите, а за кокаина, аз пък не виждам причина, по-скоро през носа и наистина си ставаш торпедо![]()
![]()
![]()
ами същност не е така, жените полудяват, когато се "намажат" с кокаин или амфетамин, предполагам това се отнася и до мъжете![]()
borisov87 написа:Не съм ползвал досега иначе малко за майтапа, един чичка в кварталната кръчма казва че ползва олио хахаВика отивам да купя олио че ще ми трябва
silver933 написа:Е той може да се е бъзикал, но иначе аз съм чувал, че за анални забавления наистина хората използват я олио я каквото имат вкъщи.
Dipsy написа:Използваме с приятеля ми лубриканти. Все в някой момент се налага, но употребата им гледаме да е сведена до минимум. Безвредни са, но някои от тях са така направени, че почнеш ли в началото на акта и после "изсъхваш" по-бързо. ама човек се нагажда според ситуацията
Назад към Медицински принадлежности
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта