Използвате ли ...лубриканти

Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.

Re: Използвате ли ...лубриканти...:)

Мнениеот sad » 21 Мар 2018, 18:33

не мога да кажа кой е ней-добрият при менупауза, сори.
Но ми се ще да ви споделя какк хубаво можете да си докарате неприятна инфекция. На всяка тубичка има срок на годност след отварянето (6 месеца да речем), но при всяко използване (независимо от метода на извличане на течността) в опаковката влиза въздух и рано или късно лубриканта се превръща в колония на интересни неща, която си плескаме по най-интимни пространства.
На скоро се ужасих и изхвърлих моите опаковки с колонии на гадинки. ЗА да го избегна известно време търсих опаковки, чието дъно се повдига (за да не влизат толкова много гадости из него с новите порции въздух). Добрата новина е че открих, лошата е че още не съм получила доставката.
Аватар
sad

Re: Лубрикант от марихуана, бихте ли се сдобили с един?

Мнениеот Тъжна Луна » 18 Апр 2018, 15:22

dessiblond написа::shock: :shock: :shock:
Какви неща измислят хората, а, лубрикант с марихуана :shock:

Прочетох тук-таме и се оказа, че трябва да се действа по-предпазливо с лубриканта, понеже имал същите свойства, както при пушенето на марихуана :D като, разбира се, ефекта е предимно в полза на дамите, понеже по-бързо попиват съставките.
Ама това си е голяма далавера, а? Хем няма да купуваш марихуана и да бъдеш извън закона, хем множеството оргазми ти са в кърпа вързани :D

Какво ще кажете, дами, бихте ли се сдобили с един лубрикант от марихуана, бихте ли се възползвали от това откритие?

Айде бе! Пързаляш ли се?! Ще проуча въпроса задължително, ма не ми се вярва. ако има такова чудо и аз по някаква причина не знам за него, веднага ще поправя този пропуск :wink:
Аватар
Тъжна Луна

Re: Лубрикант от марихуана, бихте ли се сдобили с един?

Мнениеот Frac » 18 Апр 2018, 17:33

Това да не е новия хит :) Всъщност би ми било интересно, стига да не е с бомбастична цена.
Аватар
Frac

Мнениеот radipetrova » 20 Апр 2018, 14:07

Да, но трябва да са на водна основа.
Аватар
radipetrova

Мнениеот Dipsy » 24 Апр 2018, 15:11

Adhoc написа:
Dipsy написа:Използваме с приятеля ми лубриканти. Все в някой момент се налага, но употребата им гледаме да е сведена до минимум. Безвредни са, но някои от тях са така направени, че почнеш ли в началото на акта и после "изсъхваш" по-бързо. ама човек се нагажда според ситуацията :cool:

С тези на водна основа сякаш няма проблем?

Абе уж няма, ама при мен има. Понякога обаче все пак се налага човек да се възползва от лубрикант и добре че ги има, за да ни е мирна главата :+1:
Аватар
Dipsy

Мнениеот miron » 24 Апр 2018, 15:46

Когато се наложи - ползвам, у нас винаги има едно шишенце, но се опитвам на мацката да не й се налага да стига до лубриканти
miron

Мнениеот Гери Василева » 16 Май 2019, 10:56

Случва се понякога. Лубрикант само на Дурекс. Може да е по-скъп, но при положение, че не свършва за няколко дни, а се ползва по-дълго, не е такава драма.
Гери Василева

Мнениеот Ая123 » 20 Май 2019, 12:20

Е, то едва ли са много хората, които никога не са ползвали. Понякога заради умора, натрупани проблеми, човек не успява да се отпусне и няма лошо да си улесни прелюдията с ползването на лубрикант.
Ая123

Мнениеот Stamen » 05 Юни 2019, 15:04

Да използвам предимно на водна основа натурални или плодови , взимам си ги от
Stamen

Мнениеот София » 06 Юни 2019, 13:44

Рядко, но се е случвало. :)
София

Предишна

Назад към Медицински принадлежности