Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: И вие ли смятате, че една жена прави по-често секс, когато повечето й приятели са мъже?

Мнениеот asdddwww » 22 Мар 2017, 16:30

Сигурно, защото партньорът й ще се чувства застрашен от мъжкото обкръжение и това е начина да покаже, че няма какво друго да търси на други места... :mrgreen:
Аватар
asdddwww

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот Monika_Spasova » 01 Апр 2017, 10:14

Случи ми се преди 2 седмици! Излизах с едно момче няколко пъти, нещата станаха по-сериозно, отидохме у тях, всичко беше супер, докато някъде по средата на забавлението не влезе МАЙКА МУ (забележете!!!!!!!!!!!!!!) ... което ме връща към онази тема "ДО КОГА ЖИВЯХТЕ С РОДИТЕЛИТЕ СИ''. Въпросният господин беше на 32. Нашата връзка приключи точно в момента, в който майка му отвори вратата и светна лампата. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот kikimoraa » 01 Апр 2017, 21:40

Monika_Spasova написа:Случи ми се преди 2 седмици! Излизах с едно момче няколко пъти, нещата станаха по-сериозно, отидохме у тях, всичко беше супер, докато някъде по средата на забавлението не влезе МАЙКА МУ (забележете!!!!!!!!!!!!!!) ... което ме връща към онази тема "ДО КОГА ЖИВЯХТЕ С РОДИТЕЛИТЕ СИ''. Въпросният господин беше на 32. Нашата връзка приключи точно в момента, в който майка му отвори вратата и светна лампата. :mrgreen:
лелеее, ужас! Това ако ми се случи направо ще си откача от ужас... не знам направо как ще покани момиче като майка му може да влезе... а какво каза тя като нахлу при вас?
kikimoraa

Мнениеот Pipilota » 02 Апр 2017, 08:50

Ето за това, всеки когато порасне и стане във възраст, в която ще прави секс, не трябва да живее с родителите си. Представям си моето голямо момче като почне да излиза с момичета, аз да му нахлуя в стаята, докато е с някоя и то във възраст, в която трябва да живее все още при нас, а като порасне и да е тук след някоя нощна забежка, бих се изнесла аз. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот dinkog » 05 Апр 2017, 15:53

Е, аз не съм го правил на полянките, не толкова от морал. :roll:
Аватар
dinkog

Re: И вие ли смятате, че една жена прави по-често секс, когато повечето й приятели са мъже?

Мнениеот Snejna » 11 Апр 2017, 12:00

asdddwww написа:Сигурно, защото партньорът й ще се чувства застрашен от мъжкото обкръжение и това е начина да покаже, че няма какво друго да търси на други места... :mrgreen:

Може и това да е, а може и да е , защото жената естествено щом привлича мъжете за приятели, значи има по-голям интерес към тях, който избива от някъде. :lol:
Аватар
Snejna

Мнениеот klarissa » 11 Апр 2017, 14:21

Няма нищо общо,ако жената е по-сексуална няма да се интересува дали приятелите й са мъже или жени, тя ще си има желанието да запълни страстта си.:)
klarissa

Re: Правили ли сте секс в офиса???

Мнениеот mix_twix » 12 Апр 2017, 14:31

Да, него яко трябва да аго боли главата сам да си рекламира фирмата като място, където се прави секс..
Аватар
mix_twix

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Апр 2017, 19:34

Добре де, ако си падаш по някой колега на мен ми звучи като голямо приключение, разбира се, ако чувствата са взаимни. От това си излиза един хубав спомен,който да си пазиш в палавата част на сърцето. Но аз не съм го правила, късно ми е за колеги.. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kauda » 12 Май 2017, 11:39

rabotnata pchela написа:Добре де, ако си падаш по някой колега на мен ми звучи като голямо приключение, разбира се, ако чувствата са взаимни. От това си излиза един хубав спомен,който да си пазиш в палавата част на сърцето. Но аз не съм го правила, късно ми е за колеги.. :lol:

Няма ли да се притесняваш, ,какво ще се говори за вас и ако някой ви хване. :) Май това е само позволено на шефовете, които имат лични пространства, в които могат да се заключат, ако искат. :mrgreen:
Аватар
kauda

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже