лелеее, ужас! Това ако ми се случи направо ще си откача от ужас... не знам направо как ще покани момиче като майка му може да влезе... а какво каза тя като нахлу при вас?Monika_Spasova написа:Случи ми се преди 2 седмици! Излизах с едно момче няколко пъти, нещата станаха по-сериозно, отидохме у тях, всичко беше супер, докато някъде по средата на забавлението не влезе МАЙКА МУ (забележете!!!!!!!!!!!!!!) ... което ме връща към онази тема "ДО КОГА ЖИВЯХТЕ С РОДИТЕЛИТЕ СИ''. Въпросният господин беше на 32. Нашата връзка приключи точно в момента, в който майка му отвори вратата и светна лампата.
asdddwww написа:Сигурно, защото партньорът й ще се чувства застрашен от мъжкото обкръжение и това е начина да покаже, че няма какво друго да търси на други места...
rabotnata pchela написа:Добре де, ако си падаш по някой колега на мен ми звучи като голямо приключение, разбира се, ако чувствата са взаимни. От това си излиза един хубав спомен,който да си пазиш в палавата част на сърцето. Но аз не съм го правила, късно ми е за колеги..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта