m0n4eto написа:ох така ми се е доходило на СПА. Имам нужда от релакс за тялото и душата
Pipilota написа:Този уикенд прекарах в павел баня! момичета, размазах се, то не беше киснене по минерални басейни, то не бяха масажи.. простоо препоръчвам ви го, ей така и не само след работа, но да се хванете за един уикенд и да релаксирате както тялото си, така и ума си!
kalina_216 написа:Какво точно правите вечер като отидете на спа след работа? Масажите броят ли се? Аз ходя два пъти в седмицата на масаж, не че имам нужда толкова, но ми харесва. Сега искамда включа и сауна,моя приятелка много се хвали със сауната. :)
Nightmare написа:За да няма фалове, охлаждането е важно, когато се ходи на сауна. Преди нея душ, стои се пет минути или десет и излижаш да се охладиш в басейн или по друг начин.
Mon_ton написа:Nightmare написа:За да няма фалове, охлаждането е важно, когато се ходи на сауна. Преди нея душ, стои се пет минути или десет и излижаш да се охладиш в басейн или по друг начин.
Не е ли опасно да се направи такава голяма температурна разлика? От саунта да влезеш в басейн?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта