Kaya написа:За днес сокът ми беше такъв: карфиол, морков, ябълки и спанак. много вкусен и освежаващ зелен сок.
Зеленчуков сок, не е ли гаден на вкус?
Kaya написа:За днес сокът ми беше такъв: карфиол, морков, ябълки и спанак. много вкусен и освежаващ зелен сок.
Защо, ако са добре подбрани може да е и много вкусно, например спанак, тиквичка, ябълка и морков няма как да не е вкусно.Magdalena_Nai написа:Зеленчуковите са супер полезни, но рядко са вкусни, поне за мен.
Опитвам най-различни комбнации, и съм забелязала, че когато се смесват вкусовете хем не получаваш конкретен вкус, хем не е много вкусно. Ако е от един-до два продукта е по-вкусен.
Комбинация от спанак и банан ми е доста любима.
amoreamore написа:Защо, ако са добре подбрани може да е и много вкусно, например спанак, тиквичка, ябълка и морков няма как да не е вкусно.Magdalena_Nai написа:Зеленчуковите са супер полезни, но рядко са вкусни, поне за мен.
Опитвам най-различни комбнации, и съм забелязала, че когато се смесват вкусовете хем не получаваш конкретен вкус, хем не е много вкусно. Ако е от един-до два продукта е по-вкусен.
Комбинация от спанак и банан ми е доста любима.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта