Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Трябва ли да сменям презерватива при орален и анален секс?

Мнениеот Paladin » 25 Май 2017, 14:52

Все едно да питаш дали да ядеш от тоалетната чиния, щото се нарича чиния... Постави се на мястото на момичето и си помисли дали трябва да се сменя презерватива... ако на теб не ти пречи, може би трябва да почнеш да обръщаш внимание на хората от твоя пол.
Paladin

Мнениеот Notification » 25 Май 2017, 16:21

Paladin написа:Все едно да питаш дали да ядеш от тоалетната чиния, щото се нарича чиния... Постави се на мястото на момичето и си помисли дали трябва да се сменя презерватива... ако на теб не ти пречи, може би трябва да почнеш да обръщаш внимание на хората от твоя пол.

Добре казано, някой път се учудвам на въпросите... Все пак,ако имаш уважение към партньорката си трябва да мислиш какво да искаш от нея и кое граничи с нормалното и кое с извратеното.
Notification

Мнениеот Paladin » 09 Юни 2017, 12:11

Notification написа:
Paladin написа:Все едно да питаш дали да ядеш от тоалетната чиния, щото се нарича чиния... Постави се на мястото на момичето и си помисли дали трябва да се сменя презерватива... ако на теб не ти пречи, може би трябва да почнеш да обръщаш внимание на хората от твоя пол.

Добре казано, някой път се учудвам на въпросите... Все пак,ако имаш уважение към партньорката си трябва да мислиш какво да искаш от нея и кое граничи с нормалното и кое с извратеното.

МХм! Освен, ако посоката не е орален- анален, въпросът изобщо няма смисъл и направо ме кара да съжалявам жената за това, което й причиняват в кревата.
Paladin

Мнениеот Ernestina » 09 Юни 2017, 12:16

Боже, що за въпроси!
Не пестете презервати! Купувайте на едро и ползвайте по десетина на един път, ако трябва. Разбира се, че всичко се сменя!
Ernestina

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Мнениеот kalinka-kuku » 23 Авг 2017, 11:11

Докато партньорите не станат достатъчно отговорни и близки, за да отгледат едно дете, то винаги с презерватив. А за б олестите, айде при тях поне е лесно - в смисъл, че отиваш изследваш
се и т.н. и решаваш дали да правиш секс с някой без презерватив, или не. :) Но при децата е друго. А пиенето на хормонални таблетки, за да може един мъж да изпитва повече кеф - не ми харесва като идея и не го правя.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Rali_hr » 28 Авг 2017, 16:14

Аз мисля, че всички сме се поддавали на доверието. С мъжът ми от рано спряхме да ползваме презерватив, здравословни проблеми не сме имали, но пък дъщеря ни дойде сравнително скоро след това - след 2 години бях бременна. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lili_gagarin » 13 Сеп 2017, 14:56

Винаги с презерватив. :) не се доверявам аз на партньорката си, че да чакам тя да се доверява на мене. :mrgreen:
Lili_gagarin

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот Lili_gagarin » 13 Сеп 2017, 15:04

Много по-лесно и по-сигурно е с обикновения традиционен презерватив, той не бил искал.. значи след като не иска го пращаш на един венеролог, да му прави изследвания, после да не иска.
Lili_gagarin

Мнениеот svetlozara » 14 Сеп 2017, 10:38

Вече не ползвам но и да забременея не е нещо, което ме ужасява, но с несигурен партньор е задължително да се използвата предпазни средства.
svetlozara

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот vanusha » 17 Сеп 2017, 08:19

Според мен малко се преувеличава с тея презервативи и истерията покрай тях. Ако човекът е здрав, от бременност може да се пазите и с прекъсването на половия акт, успеха е гарантиран, аз цял живот така се предпазвам.
vanusha

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми