Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ще отида ли в ада?

Мнениеот Monika_Spasova » 16 Май 2017, 19:12

Иве, гласи се, на там си тръгнала. :lol:
Няма да ти се рамзине ни ада, ни чистилището, нито мъките на живота от тук нататък. Следващия път не прави глупости, вместо да се чудиш какво ли ще стане след това. Не всичко в тоя живот е секс и задоволяване, има и други неща, които са достатъчно качествени, за да си държи човек гащите където трябва.
Аватар
Monika_Spasova

Re: Ще отида ли в ада?

Мнениеот Malina » 17 Май 2017, 08:42

Аз все повече се убеждавам, че такива теми са шега, не могат да са истина, освен, ако хората не са тотално пропаднали. :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

Мнениеот Malina » 17 Май 2017, 10:14

S_Milenska написа:
Malina написа:За мен няма оправдание, не искам да го казвам, но ми се струва, че тези хора са от малцинството, само там си предсатвям пълна къща с роднини и големи деца, спящи на едно легло.

И аз си помислих, като прочетох, че цялата къща е пълна с роднини,какви са тея роднини, които стоят толкова авреме, че работата е станала за секс?

Тоталко сбъркани представи за света, за това, кое е редно и правилно и кое не. после ще си народят деца от братя и сестри и даже няма да се вайкат, че децата им са с увреждания.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

Мнениеот miron » 17 Май 2017, 11:43

Четете книги, те помагат срещу помисли, ама да не вземете да четете 50 нюанса сиво. Нещо по-обикновено чети и отегчително.
miron

Коя играчка ще ми хареса повече?

Мнениеот gol » 29 Май 2017, 15:33

Аз съм мъж, но искам да усетя, какво е чувството да се мастурбира със секс играчка. Не съм правил секс със мъж и нехаресвам мъже. Искам само да игрaя със играчка. Немога да реша, какво да си купя. Коя е по-хубава играчка и коя ще ми хареса повече - дилдото или вибратора? Отделил съм 250 лева.
gol

Re: Коя играчка ще ми хареса повече?

Мнениеот kikimoraa » 29 Май 2017, 17:44

Е то разлика няма, в единия случай сам ще определяш темпото,в другия уж - то. :mrgreen: Доста смело решение иначе... не мога да ти препоръчам нищо, успех.
kikimoraa

Мнениеот Ваня Стойчева » 29 Май 2017, 18:10

Накара ме да проверявам каква е разликата. :lol: Всичко изглежда много впечатляващо, но до колкото съм наясно има разлика какво ще използва за ... онова място. По-добре да питаш в специализиран магазин.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Rali_hr » 30 Май 2017, 09:59

Има точно играчки създадени за мъже за тази цел, водят се стимулатори на простатата. Порбвай с нещо такова, което е по-пригодено за мъжете. Трябва да си много внимателен, защото ако нещо неподходящо попадне там, се вади само при посещение при лекар, затова внимавай с формата да е подходяща.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 30 Май 2017, 10:02

:shock: Добре де, как сам ще достигнеш желаното удоволствие и момент, в който да си готов... :roll: най-добре дилдо или както е казала Рали специално "устройство" за мъже.
Аватар
Snejna

Мнениеот sparky » 30 Май 2017, 16:43

А бе изчукай нещо , какво се занимаваш с глупости :lol:
sparky

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси