Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: ИЗЛЪЧВАНЕ И ЧАР

Мнениеот Malina » 01 Сеп 2017, 09:31

Много добри попадения, съгласна съм с всичко, това са основниете черти на различните зодии, които ги правят специални.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот kalina_216 » 01 Сеп 2017, 11:21

Никога не съм харесвала зодия Лъв, често са лицемерни и не са това, за което ги представят, мисля, че единственото, което се свързва за величие с тях е просто името на зодията им.
Аватар
kalina_216

Мнениеот Jolene » 12 Сеп 2017, 15:25

За много зодии е много вярно това. Всеки от анс има някаква черта и дори и да отрича зодията аси, винаги си проличава.
Jolene

Да кажа ли на приятелката на синът ми неговата тайна

Мнениеот pretty » 26 Сеп 2017, 19:38

Сама отгледах сина ми. Той е на 17 и е малко странен. От малък искаше кукли и се сърдеше, като му подарявах колички. Взех му само една кукла, защото по цял ден викаше, че иска да си играе с кукла. Бързо порастна и сега има по-странни желания. Той иска от кръста нагоре да е момиче а от кръста надолу да е момче -ladyboy. Исками се да му изпълня желанието му, но не ми се дават за тази операция, спестените пари, предвидени за образованието му и го излъгах, че нямам пари. Той има и приятелка, но тя незнае за неговото желание. Вкъщи се облича като момиче, но като е с нея е облечен, като момче. Мисля, че тя го обича и ще приеме, това че той иска да е ladyboy. Искам да е щастлив. Говорих с него, но несупях да го убедя да и сподели, истината за себе си. Мисля да кажа истината за синът ми на приятелката му, но ме е страх синът ми да не ме намрази. Рано или късно сънът ми ще си промени тялото и е редно приятелката му да знае.
pretty

Re: Да кажа ли на приятелката на синът ми неговата тайна

Мнениеот Viktor.Ivanov » 27 Сеп 2017, 22:01

Трябва да се сезира Закрила на детето, според мен. С такава майка...
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот Локумът » 28 Сеп 2017, 09:44

Не си много наред, ква си ти, че ще споделяш неща, които не ти влизат в работата. Оставяш отношенията между двамата да се развиват, а не да им се месиш. Траеш си и толкова. Ама че сбъркана работа...
Аватар
Локумът

Мнениеот kalinka-kuku » 28 Сеп 2017, 11:15

Защо ще се месиш в отношенията на хората? Какво искаш, синът ти да остане без приятелка? И защо ти изобщо мислиш да сбъдваш желание на 17 годишен за гърди?! Не знам кой е по-сбъркан, ти или сина ти!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот pretty » 28 Сеп 2017, 13:16

marsu написа:Защо ще се месиш в отношенията на хората? Какво искаш, синът ти да остане без приятелка? И защо ти изобщо мислиш да сбъдваш желание на 17 годишен за гърди?! Не знам кой е по-сбъркан, ти или сина ти!

Аз съм го родила и отгледала и имам право да му помагам и да изпълнявам желанията му. Живея в Европа и няма нищо сбъркано в нас. Ако остане без приятелка ще си намери друга. Ако приятелката му приеме тайната му тогава означава, че е открил истинската любов. Но ако не я приеме ще ми е сърдит.
pretty

Мнениеот Lollipop » 28 Сеп 2017, 13:34

Каква истинка любов на 17... :) И извинявам се, ама и ние живеем в Европа, да не живеем в Азия! Голямо чудо станало,на 17 години да си бутнеш детето, за да му удовлетвориш желанието, по един ненормален наклон,вместо да помислиш за това, че това дете ще гради бъдеще и ще търси работа и професия, ти ще му сложиш гърди и ще тръгнеш да пелтечиш на приятелката му. Остави го на мира, нека той си взема решенията. Имала право да му "изпълнява желанията и да му помага" :lol: Как ще му помогнеш в тази ситуация, като изпееш нещо, което СИНЪТ ти дори приема за не особено нормално, ама ти да тестваш хорската любов... :banghead:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Mon_ton » 28 Сеп 2017, 14:50

И според мен не трябва да се месиш в отношенията им, нито под някакъв начин да напираш да му удовлетворяваш желанието. Нека да порасне и да си правя с тялото, каквото пожелае. Сега, след като е момче пред приятелката му, защо искаш да развалиш цялата им връзка? остави го сам да взема решенията си.
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси