Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Коя играчка ще ми хареса повече?

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Май 2017, 19:03

sparky написа:А бе изчукай нещо , какво се занимаваш с глупости :lol:

той по-скоро иска обратното.. :))) не си разбрал какво търси човека.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот sparky » 30 Май 2017, 21:04

rabotnata pchela написа:
sparky написа:А бе изчукай нещо , какво се занимаваш с глупости :lol:

той по-скоро иска обратното.. :))) не си разбрал какво търси човека.

:banghead: Вярно ! Лелееее , пу-пу :helpsos:
sparky

Мнениеот gol » 31 Май 2017, 20:34

Разгледах играчките. Повечето са големи размери. Поръчах си 14 см. дилдо http://bezkontrol.com/product/otlivki-dilda/9958/lepyashta-se-analna-otlivka-quot-raging-slimline-quot-14-sm-
Мисля, че то е най-добре.
gol

Мнениеот magic_boy » 01 Юни 2017, 11:21

какви глупости измислят хората... за кво не си намерите едно момиче да се забавлявате ами си тръгнал да се занимаваш с глупости и с .. да не казвам кво.
magic_boy

Мнениеот Paladin » 01 Юни 2017, 15:09

Лол Айде успех с начинанието... макар че аз не ги приемам тея неща, ама всеки има право да си прави каквото си ще...
Paladin

Re: Звездите шепнат за жените…Само за мъже!

Мнениеот Monika_Spasova » 11 Юли 2017, 15:02

МНого вярно, всяка една жена има нужда от различни неща, и често тези неща се определят от зодията. Аз за себе си мога да кажа, че е вярно, аз съм козирог. :)
Аватар
Monika_Spasova

Как да накарам религиозната ми съпруга да ме кърми?

Мнениеот bolta » 03 Авг 2017, 22:47

Имам син. Откакто се роди и откакто жена ми забременя животът се скапа. Сега жена ми се възмущава ако изляза и се пребера късно. Синът ми постояно плаче и ме вбесява. Заради сина ми жена ми спря да ми готви хубави неща и секса намаля. Мисля, че съм наказан от съдбата. Докато я гледам, как кърми синът ми, реших, че ако ме кърми и мен ще ми хареса пък ще е и полезно за тялото ми. Тя обаче е религиозна и незнам дали ще се съгласи да ме кърми.
bolta

Re: Как да накарам религиозна жена да ме кърми?

Мнениеот Mon_ton » 04 Авг 2017, 08:26

Аз не съм религиозна, но не бих кърмила 30-40 годишен мъж. Това е сбъркано,човек... :D Не жена ти не е у ред, ами ти. Как ще искаш да те кърми? :lol: :lol: :lol:
По въпроса, че си наказан от съдбата... пак мога да ти кажа, че не си добре и думите ти показват колко "свестен" баща си. Оставил си грижите за детето само на майката, а ти искаш вкусни манджи и секс... то така става. Да не мислиш, че гледането на бебе е лесна работа и тя по цял ден си почива и на пук не ти пуска. Ако се промениш, промениш държанието си и помагаш повече на половинката си, не мрънкаш за несготвените манджи а бъдеш по-свестен баща, със сигурност скоро ще се върне желанието й за секс и за всичко останало, което сега ти липсва. Но като си оставил грижите на бебето само на нея, не очаквай тя до преди малко да е сменяла памперси и да е мислила за бебето, след 4 минути да ти се нахвърли.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот mix_twix » 04 Авг 2017, 09:36

Нещо не ти е наред на тебе. :shock: Щяла да те кърми :rolling: :rolling: :rolling:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Jully » 04 Авг 2017, 10:38

Сериозно ли говориш? Съгласна съм с мнението на мон_тон, повечето мъже и идея си нямате какво е да се гледа бебе и само се оплаквате накрая. За вас живота не се променя, вие си ходите на работа, ама имате бонус - бебе, а жената трябва дас е справя с рев, с грижата, пелените, обличането, храненето... а вие после мрънкате "нямам сееекс"
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси