Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот vanusha » 28 Май 2017, 19:34

В днешно време с многото информация, която имаме, лесно можем да се досетим, че е време да отидем на лекар. Въпрос на самосъзнание и мисля, че младите жени го имат.
vanusha

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Doktoricata » 30 Май 2017, 16:03

Еха, Лисандра, защо го е пратила, а не ползват презервативи. Не че съм против де :lol:
Също така, тя отиде ли на венеролог, щото той хубаво, ама ако съм на негово място, заедно отиваме...
Doktoricata

Мнениеот gabinka_80 » 30 Май 2017, 16:11

Doktoricata написа:Еха, Лисандра, защо го е пратила, а не ползват презервативи. Не че съм против де :lol:
Също така, тя отиде ли на венеролог, щото той хубаво, ама ако съм на негово място, заедно отиваме...

И аз бих постъпила така, и двамата. :) Все пак и той и аз трябва да сме поставени пред еднакви условия.
gabinka_80

Мнениеот Lisandra » 31 Май 2017, 12:27

Защото искал да са интимни без презерватив и тя тогава го пратила. За нея не се притеснявам, отговорна жена е, редовно си ходи на прегледи.
gabinka_80, така е всички трябва да се преглеждаме, без изключения.
Lisandra

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Lisandra » 31 Май 2017, 12:51

Една на милион си, ама не сте на самотен остров. :)
Lisandra

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Юни 2017, 09:15

Lisandra написа:Една на милион си, ама не сте на самотен остров. :)

И ти си права, но.. в крайна сметка не е нещо, което зависи от мен, не аз съм му казала "виж, ся никъв секс". :) той търпеливо чака, повярвай ми, не скачам от радост, че 6 месеца лекувам раничка, следващия месец съм на преглед и ако всичко е наред, вече може да възобновим ласките. Знаейки от къде съм минала, ще рискувам да се заглежда още малко. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот уморена » 01 Юни 2017, 09:16

Lisandra написа:Една на милион си, ама не сте на самотен остров. :)

Аз пък вярвам, че когато двама души се обичат, те могат да изтърпят един такъв дискомфорт. В края на краищата, всички сме хора със своите си проблеми.
уморена

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Юни 2017, 09:24

Те мъжете винаги искат без презерватив, и в повечето случаи жените се навиват и без излишни изследвания и разправии, ами давай и каквото стане. Добре е постъпила твоята приятелка, особено, когато пораснем трябва да сме още по-отговорни. Айде, тийновете с тяхната глупост и неинформираност ги разбирам, но големи жени не може да постъпват глупаво.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот vanusha » 01 Юни 2017, 13:37

Бях по-отговорна на младини, сега ходя само ако имам проблем, ако нямам изобщо не се занимавам с профилактики. Да чукам на дърво, не е имало поводи да съжалявам за тази ми практика.
vanusha

Мнениеот Doktoricata » 01 Юни 2017, 17:27

Е, това не го разбирам, в днешно време да правиш секс без презерватив!!!
Толкова болести може да се хванат, та браво на жената, че го е пратила на венеролог.
Тийновете също не ги оправдавам, постоянно висят в нета, може малко и сексуалната култура да си вдигнат, а в и семейството трябва да се говори по темата, а не да раждат на по 12г.
Doktoricata

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология