Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот S_Milenska » 30 Юни 2017, 10:43

Профилактиките са много важни, но пък така отнесен икъм мъжете не знам дали лесно ще го приемат. Ако е предизвикателство "айде, отивай и ще правим после секс без презерватив", биха се навили.Но ако го кажем на съпруга си "що не отидеш да се прегледаш дали не си закачил някоя венерическа болест" няма ли да ни гледа като изтърсак?
Аватар
S_Milenska

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Doktoricata » 06 Юли 2017, 17:22

Ами, не знам, ама що защо все ние трябва да ходим, може така за разнообразие веднъж и те да отидат. :mrgreen:
От друга страна нашите прегледи са си задължителни!
Doktoricata

Мнениеот amoreamore » 07 Юли 2017, 11:33

Doktoricata написа:Ами, не знам, ама що защо все ние трябва да ходим, може така за разнообразие веднъж и те да отидат. :mrgreen:
От друга страна нашите прегледи са си задължителни!

Мъж сеща ли се сам да отиде на венеролог?!?
Аватар
amoreamore

Мнениеот Pacienti » 07 Юли 2017, 15:29

Ами, като не се сещат, може да ги подсещаме или стимулираме. :lol:
Добре е и те веднъж годишно да се преглеждат, няма нищо страшно.
Pacienti

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Pacienti » 07 Юли 2017, 15:32

Да разкаже Пчелата, преоткриха ли се или още го държи на сухо...
Pacienti

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Юли 2017, 10:55

Бях в четвъртък на лекар, всичко е наред, нааай-накрая! :bouncymulticolor: :bouncymulticolor: :bouncymulticolor: Изписа ми още 2 лекарства, които от днес до цикъла трябва да си слагам. Тя се бъзика, че ми оставила няколко дни за секс между прегледа и лекарствата, само че... с детето в едно легло не става, понеже сега сме в ремонт и спим тримата на спалнята. Така че още се пазим и чакаме по-добри времена. :jumpeveryone: Но хубавото е, че най-накрая проблемът е решен и се надявам да няма повече такива случки, че ме измъчиха. :oldtimer:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот klarissa » 10 Юли 2017, 11:03

Най-важното е, че проблемът е решен и наистина ти пожелавам повече да не се сблъскваш с това нещо. Всичко ще е наред, бъди спокойна и скоро ще може да се радваш на пълноценна връзка. Приключвай с лекарствата сега, докато правите ремонта и после да няма пречки за ваас.
klarissa

Мнениеот Malina » 10 Юли 2017, 15:23

Радвам се, че най-накрая си решила проблема си! Всичко ще е наред занапред и няма да имаш никакви проблеми. Помисли си кои неща ти пречат на здравето на организма, премахни ги и подсили имунитета си.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Pacienti » 10 Юли 2017, 16:26

Браво Пчела, ама ако бях на мястото на мъжът ти взимам стая в хотел. И ти как издържаш без секс толкова време.
Аз щях да бъда най-мрачния човек... :lol:
Pacienti

Мнениеот S_Milenska » 11 Юли 2017, 10:02

Явно има и живот без секс, но е добре, че сте се справили. Още малко като почакате, най-накрая ще се чувствате като девственици :lol:
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология