12 Юли 2017, 14:54
Ако се ходи редовно на прегледи, инфекции, заболявания и др. могат да се хванат в ранен етап, което помага при лечението.
Това от своя страна намалява периода на въздаржание.
13 Юли 2017, 09:28
Редовните прегледи при гинеколог са много важни. Аз ходя два пъти в годината, в края на зимата и после след като приключим с морета и басейни.
13 Юли 2017, 11:22
Rali_hr написа:Редовните прегледи при гинеколог са много важни. Аз ходя два пъти в годината, в края на зимата и после след като приключим с морета и басейни.

Аз ходя само на есен, всяка година си знам септември месец съм на преглед. :)
14 Юли 2017, 09:12
Pacienti написа:Ами, като не се сещат, може да ги подсещаме или стимулираме.
Добре е и те веднъж годишно да се преглеждат, няма нищо страшно.
Моят мъж никога не е ходил и не вярвам, че ще успея да го накарам да отиде, докато несе оказа, че има някакъв проблем, но така за да провери профилактично няма шанс да го направи просто.
14 Юли 2017, 10:38
В края на сезона е най-добре, след като сме приключили с море и басейни, все местата, където се гъбясва.
24 Юли 2017, 17:00
В края на сезона е профилактичния преглед, но ако имам проблем няма да чакам.
26 Юли 2017, 17:58
Вануша, бившият ми беше такъв, ама като ми докара заразата, сега новия ходи. Няма не искам.
Опарих се веднъж...
27 Юли 2017, 09:04
Веднъж моят го изпратих на изследвания, след като имахме подобен случай у нас, направо казано - той ми изневери, бяхме пред развод, толкова се бяха обтегнали нещата. В крайна сметка решихме да опитаме отново и отново сме много щастливи, но посети лекар.
02 Авг 2017, 17:11
Всеки си знае, аз не мога да бъда с човек, който освен, че ме мами и излага на опасност живота ми.
Е, сега моят беше в командировка и после имаха морски тим билдинг. Директно го пращам на венеролог.
02 Авг 2017, 17:22
Никакъв край на сезона няма да чакам, моя го изпращам на преглед веднага, за да може да имам и аз сезон!