27.05.2013 – Щастлив ден за ВЕЗНИТЕ!

27.05.2013 – Щастлив ден за ВЕЗНИТЕ!

Мнениеот FramarModRosi » 27 Май 2013, 09:14

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес може да спечелите почитание и респект. Ще се радвате и на възможности за успех професионалната и обществената сфера. Препоръчително е да бъдете по – търпеливи!
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Не се поддавайте на манипулации през този ден. Позициите ви ще са от голямо значение, затова се опитайте да запазите собственото си мнение. Срещите с приятели са изключително приятни, а могат да се окажат и полезни с някое бизнес предложение.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Опитайте се да намерите вътрешната си равновесна точка и може би нещата ще потръгнат по-добре. Възможно е и да получите морална или материална помощ от роднини. Тонусът ви ще е отличен.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес ще ви влекат удоволствията, като в интимната сфера според звездите ще сте неотразими. Работата също ви спори. Печелите първенството, но не е необходимо да го демонстрирате!
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Ще се чувствате щастливи и оптимистично настроени. Артистична личност може да изиграе някаква важна роля в заобикалящите ви събития. Финансови сделки и правни въпроси ще са във ваша полза.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
По важните въпроси предимството ви ще е безспорно, но в ситуациите от всекидневието обмислете обстоятелствата, за да избегнете острите противоречия, които ще спъват работата ви и ще ви дразнят.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес ще бъде щастлив ден за семейните и личните ви отношения. Благоприятно се отразява на отношенията с половинката съвместното участие в културни и забавни мероприятия.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Възможно е запознанство или начало на романтични отношения с чужденец. Денят може да се използва за отдих и себеанализ. Обзети сте от романтични настроения.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Желанието ви да блеснете и да сте победители може да ви докара някои главоболия. За професионалната си изява можете да включите успешно целия си интелект и възможности.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Щастливи събития в дома. Разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този ден запомнящ се.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари) ...
Добре е днес да се концентрирате върху въпроси от материално естество. В този сектор от вашия живот се разкриват новости, които могат да ви донесат значителни печалби.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Ако сте неангажирани, в този период можете най - сетне да откриете най-подходящия за вас партньор. Разбира се преди това е необходимо да сте опознали самите себе си.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта