25.07.2013 – РИБИ - Помислете и ще направите чудеса

25.07.2013 – РИБИ - Помислете и ще направите чудеса

Мнениеот FramarModRosi » 25 Юли 2013, 08:52

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес следвайте краткосрочните си цели, като отделите достатъчно внимание и на себе си. Не се преуморявайте с допълнителна работа, щадете здравето и нервите си.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Ще се опитате да запазите досегашните си позиции по отношение на работата ви, което е от особено значение за вас. Ще постигнете желаното.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Леко сте напрегнати. Въздържайте се от прояви на капризи и прибързани изказвания. Не бъдете прекалено взискателни и предубедени към близките ви, те ви обичат.
РАК (22 юни– 22 юли)
Завладени сте от приготовления за пътуване или друго, вълнуващо събитие. Тези емоции ще ви накарат по - внимателно да подберете гардероба си.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Не се разстройвайте, ако някой близък ваш човек не може да разбере проблемите и гледните ви точки. Опитайте се спокойно да им обясните и да им покажете нещата така,...
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днешният ден е подходящ за очистване от токсини, гладуването с лечебна цел се понася по - леко и има видим ефект. Резултатът ще е по висок тонус и самочувствие…
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Едва ли ще успеете да свършите всички замислени за днес задачи, но поне се опитайте да не пропуснете най-важното. Очакват ви много грижи, предимно лични. Ако се налага потърсете помощ за служебните дейности.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес не се захващайте с няколко неща едновременно и не взимайте рискови решения. В момента не е подходящо да се движите по „ръба на ножа”.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес ще бъдете доста гневни, което в повечето случаи се свързва с делови проблеми. В делата на бизнесмените настъпват промени. Нова ситуация или неочаквано възникнали проблеми ще се превърнат в предмет на задълбочен размисъл.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес ще получите отговори на въпроси, които в минал момент са ви създавали известни неудобства. Концентрирайте усилията си върху дейностите, от които ще можете да спечелите допълнителни приходи.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари) ...
Лесно ще преодолеете всички препятствия по пътя си. Излъчването ви днес е силно, а логиката – още повече. Там, където не успеете с усмивка ще успеете с неоспорими аргументи.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Някои от ситуациите днес ще ви изглеждат познати. Ако е така, припомнете си как сте реагирали предишния път. Не повтаряйте старите грешки.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта