05.11.2013 –Стрелец – Особено напрегнат ден!

05.11.2013 –Стрелец – Особено напрегнат ден!

Мнениеот FramarModKalina » 05 Ное 2013, 09:59

ОВЕН (21 март– 20 април)
Бъдете особено внимателни в работата си. Днес са ви затрупали много задължения и ако се мобилизирате ще изпълните план-графика си без проблем. Сложете усмивката на лицето си, така ще отблъснете злободневните неприятности с колеги.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Новите хора, които навлизат в живота ви, могат да се окажат пречка за професионалното ви развитие. Не ги допускайте лесно до себе си и не разкривайте същността си изцяло, за да не се окажете наранени. Концентрирайте се в работа и учение.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Знаете рецептата за успеха. Време е да я изпълните! Наложете си постоянството, което ви липсва на моменти и всичко ще тръгне по реда си! Лесно ще постигнете материални успехи, ако се вгледате в същността на това, с което се занимавате.

РАК (22 юни– 22 юли)
Бъдете силни и не издавайте слабостите си пред близки. Те имат нужда от вашата стабилност и морална устойчивост. Приемайте критиките градивно, за да нямате проблеми с колеги, а и, за да се изкачвате по стълбицата на успеха.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Пътуванията ви са особено успешни. Нещата, от които имате нужда са потупване по рамото и нищо друго. Всичко върви, така както се очаква, не се обезкуражавайте. Любимият ви е особена опора, не прехвърляйте негативните си емоции върху него.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят е добър за работа с техника. Ако нещо чака отдавна за ремонт, днес му е времето да се заемете с него. Планирайте пътувания, неочаквани приходи ще ви подпомогнат в избирането на дестинация.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Не позволявайте емоциите да се окажат пречка в достигането на целите ви. Те могат да бъдат, както полезни, така и пагубни за граденото до сега. Бъдете мъдри в решенията си и премисляйте всяка постъпка, поне по два пъти!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Възможно е да се наложи да дадете напразни обещани, без да разбирате, че те са такива. Бързо ще осмислите ситуацията и ще си дадете сметка за случващото се! Докарвайте нещата до край, това ще ви бъде полезно и в личен план.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Суматохата около близките ви може да ви разконцентрира от задълженията ви на работното място. Стегнете се, трябва да помогнете на всяка цена! Съобразявайте се с чувствата на хората около вас, не само вкъщи, но и на работното място.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес с лекота ще се доказвате пред колеги, приятели, семейство. Особено ползотворен е денят ви. Прекарайте приятна вечер у дома, поинтересувайте се от чувствата и мислите на близките си. Те имат нужда да знаят, че вие мислите за тях.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Бъдете по-скоро дипломати, от колкото емоционални, днес. В това ще ви помогнат работата и колегите. Не е добре да се опитвате да спорите с висшестоящите, защото не само, че няма да разберат вашата позиция, но и можете да си изпатите.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Спрете да се съобразявате с околните, най-доброто, което можете да направите е да се погрижите за себе си. Обърнете си необходимото внимание. Приятелите ви са загрижени за вас, обадете им се и се разсейте от сивото ежедневие, което ви притиска.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 05.11.2013 –Стрелец – Особено напрегнат ден!

Мнениеот i.ivanov77 » 05 Ное 2019, 10:10

То да беше само днес!!! Писна ми да се съобразявам с всичко и с всички! Кой ще се съобразява с мен?!
i.ivanov77
 
Мнения: 64
Регистриран на: 10 Сеп 2019, 14:49

Re: 05.11.2013 –Стрелец – Особено напрегнат ден!

Мнениеот Дидето » 05 Ное 2019, 11:51

Това е сякаш за мен и за днес писано. Нищо, че не съм зодия Стрелец.
Дидето
 
Мнения: 54
Регистриран на: 15 Юни 2018, 10:30


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта