Тази година до колкото вижда са променени тенденциите, но пак са модерни реснички и всякакви финтифлюшки, което ме влудява!

Имате ли наблюдения за различни от споменатите модели бански, които ще са модерни?

pepa1974 написа:на мен ми харесва високата талия, много ниската ме влудява, а и не я намирам за особено естетична, защото обратно на вмененото мнение, тази линия скъсява краката
ramimni написа:pepa1974 написа:на мен ми харесва високата талия, много ниската ме влудява, а и не я намирам за особено естетична, защото обратно на вмененото мнение, тази линия скъсява краката
И на мен много ми харесва високата талия, но наистина е непрактична, а и в жегата не мога да си представя да се пристегна и да съм толкова облечена![]()
![]()
![]()
pepa1974 написа:ramimni написа:pepa1974 написа:на мен ми харесва високата талия, много ниската ме влудява, а и не я намирам за особено естетична, защото обратно на вмененото мнение, тази линия скъсява краката
И на мен много ми харесва високата талия, но наистина е непрактична, а и в жегата не мога да си представя да се пристегна и да съм толкова облечена![]()
![]()
![]()
Е аз под " висока талия" не разбирам долнището да ти стига до сутиена все пак
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта