Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
от Theresa » 18 Дек 2019, 16:49
Добро е за месо (пилешко), което предварително намазвам с масълце, за да стане хрупкава кожата. Чудесно е. Бавно и вкусно става.
-
Theresa
-
- Мнения: 96
- Регистриран на: 22 Юли 2018, 20:59
от go6otel » 17 Дек 2021, 19:45
Аз си взех от тези все още незнам колко са качествени, но
ми се ще да пробвам някоя вкусна рецепта за пилешко филе. Та ако имате предложение да изненадам децата с нещо вкусно
-
go6otel
-
- Мнения: 1
- Регистриран на: 17 Дек 2021, 19:42
Назад към Рецепти и полезни съвети
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта