15 Мар 2017, 11:38
Александра.Стаматова написа:Александра.Стаматова написа:Здравейте Д-р Тодева!
Когато бях на 16-17 ми се появиха пъпките и преди това ги имаше ,но бяха по-малко и излизаха само преди цикъл .Но от тогава горе-долу ги имам постоянно,а преди цикъл излизат още повече и с гнойни връхчета ,имам и черни точки .В началото не обръщах особено внимание ,мислех ,че е краткотрайно ,и че се дължи на пубертета. Но вече съм на 21 и това си е все така .Освен по лицето ги имам още по раменете ,гърдите и дори по гърба .Понякога започват да ме сърбят и често ги разранявам и им истисквам белите връхчета.Ползвах Garnier Pure Active Exfobrusher известно време ,но не получих подобрение и не знам какво да правя.Бихте ли ми помогнали, предварително благодаря!
15 Мар 2017, 11:40
Дарина Василева написа:Д-р Тодева, здравейте!Имам нужда от вашата помощ.Проблемът започна преди пет години, когато родих дъщеря си! Започнаха да ми излизат гнойни пъпки,и подкожни! В момента лицето ми е в ужасно състояние- пори като кратери, червени петна, белези.Вече незнам какъв крем да ползвам! Помогнете ми
15 Мар 2017, 11:53
shadow1993 написа:Здравейте, незнам дали това е правилната, но се надявам да ми помогнете!
Проблема ми е , че от около година започнаха да ми излизат пъпки в окосмената част на главата. В началото са червени петна, после стават по големи и с гнойни връхчета, понякога болят и сърбят. Все още не съм ходил на лекар и не съм взимал нищо за да се спрявя с тях, но последно време ми се струва, че стават повече. Кожата на главата ми се омазнява много бързо и понякога няколко пъти дневно си мия косата, в такъв случай намаляват драстично. Един ден да не измия косата и след 2-3 дена започват да се появяват пак... та може ли, да дадете някакви насоки, какав лекар да посетя, дали е от омазняването на косата...
Благодаря предварително!
15 Мар 2017, 16:08
Dr Violina Todeva написа:vqra.radeva написа:Здравейте, бихте ли ми казали това пъпки от акне ли са и с какво да ги мажа? От 2 месеца пия витамикс за коса, кожа и нокти,но няма ефект.
Здравейте!
Само гърба ли е засегнат? Имате ли някакви заболявания или други здравословни проблеми?
Извинявам се за забавянето на отговора!
С уважение,
д-р Тодева
16 Мар 2017, 15:24
vqra.radeva написа:Dr Violina Todeva написа:vqra.radeva написа:Здравейте, бихте ли ми казали това пъпки от акне ли са и с какво да ги мажа? От 2 месеца пия витамикс за коса, кожа и нокти,но няма ефект.
Здравейте!
Само гърба ли е засегнат? Имате ли някакви заболявания или други здравословни проблеми?
Извинявам се за забавянето на отговора!
С уважение,
д-р Тодева
Здравейте отново, имам по гърба , между гърдите, по корема, по лицето. Някъде са като бели и черни точки, другаде са като червени петна, има и доста големи пъпки на места, неравности и белези. Не се сещам за заболяване, което да доприснася за състоянието в момента.
16 Мар 2017, 16:18
16 Мар 2017, 17:06
vqra.radeva написа:Здравейте отново, имам по гърба , между гърдите, по корема, по лицето. Някъде са като бели и черни точки, другаде са като червени петна, има и доста големи пъпки на места, неравности и белези. Не се сещам за заболяване, което да доприснася за състоянието в момента.
17 Мар 2017, 00:13
17 Мар 2017, 02:59
21 Апр 2017, 15:04