Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Има ли антидепресанти и успокоителни без рецепта?

08 Май 2011, 11:46

Препоръчайте ми добро сънотворно с успокоителен ефект. До момента съм пил различни лекарства, но ми е трудно без рецепта, а не мога все да разчитам на милостта на фармацевтите и на личния лекар.
Имам много напрегнато ежедневие и се нуждая от спокойствие и добър сън вечер.

Re: Сънотворни - диазепам?

09 Май 2011, 11:40

petko_ned_petkov написа:Препоръчайте ми добро сънотворно с успокоителен ефект. До момента съм пил диазепам, но ми е трудно без рецепта, а не мога все да разчитам на милостта на фармацевтите.

50г. твърд алкохол вечер е добро и изпитано средство срещу безсъние. При това е съдоразширяващо и е добре за сърцето!

12 Май 2011, 22:32

petko_ned_petkov написа:Препоръчайте ми добро сънотворно с успокоителен ефект. До момента съм пил диазепам, но ми е трудно без рецепта, а не мога все да разчитам на милостта на фармацевтите.

Най-лесно е да се консултираш с личния си лекар. Той също може да ти изпише подходяща рецепта.

15 Май 2011, 21:52

Кои са тия добри фармацевти, които ти дават Диазепам без рецепта? А ако го пиеш само защото не можеш да спиш е пълна лудост, има билкови чайове, които вършат същата работа.

16 Май 2011, 19:10

southernsun написа:

Кои са тия добри фармацевти, които ти дават Диазепам без рецепта? А ако го пиеш само защото не можеш да спиш е пълна лудост, има билкови чайове, които вършат същата работа.

Всички такива лекарства са си чисти опиати, дори чайовете не са толкова полезни за организма според мен.

Защо не дават Лексотан без рецепта в аптеките

21 Май 2011, 22:23

Не мога да го намирам без рецепта. Няма ли някой заместител без рецепта, защото не мога постоянно да моля в аптеките...

Re: Лексотан

24 Май 2011, 21:35

Лексотан е със специален режим на отпускане и без рецепта не може да бъде закупен ( зелена рецепта)

30 Май 2011, 19:04

Дали няма алтернативи? Никога не съм харесвал хората, които пият лексотан. Води до ужасни последици, а не помага. Просто притъпява усещането за проблемите.

01 Юни 2011, 14:01

Аз съм на мнение, че който има нужда от лекарства въздействащи на психиката трябва да ги приема, защото в противен случай нещата могат да се по-неприятни.

02 Юни 2011, 11:41

MagiMay написа:Не мога да го намирам без рецепта. Няма ли някой заместител без рецепта, защото не мога постоянно да моля в аптеките...

А за какво го пиеш тоя лексотан?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6