Има ли антидепресанти и успокоителни без рецепта?

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Има ли антидепресанти и успокоителни без рецепта?

Мнениеот petko_ned_petkov » 08 Май 2011, 11:46

Препоръчайте ми добро сънотворно с успокоителен ефект. До момента съм пил различни лекарства, но ми е трудно без рецепта, а не мога все да разчитам на милостта на фармацевтите и на личния лекар.
Имам много напрегнато ежедневие и се нуждая от спокойствие и добър сън вечер.
petko_ned_petkov

Re: Сънотворни - диазепам?

Мнениеот southern_sun » 09 Май 2011, 11:40

petko_ned_petkov написа:Препоръчайте ми добро сънотворно с успокоителен ефект. До момента съм пил диазепам, но ми е трудно без рецепта, а не мога все да разчитам на милостта на фармацевтите.

50г. твърд алкохол вечер е добро и изпитано средство срещу безсъние. При това е съдоразширяващо и е добре за сърцето!
southern_sun

Мнениеот OrHiDeA » 12 Май 2011, 22:32

petko_ned_petkov написа:Препоръчайте ми добро сънотворно с успокоителен ефект. До момента съм пил диазепам, но ми е трудно без рецепта, а не мога все да разчитам на милостта на фармацевтите.

Най-лесно е да се консултираш с личния си лекар. Той също може да ти изпише подходяща рецепта.
Аватар
OrHiDeA

Мнениеот southern_sun » 15 Май 2011, 21:52

Кои са тия добри фармацевти, които ти дават Диазепам без рецепта? А ако го пиеш само защото не можеш да спиш е пълна лудост, има билкови чайове, които вършат същата работа.
southern_sun

Мнениеот HealthyBoy » 16 Май 2011, 19:10

southernsun написа:

Кои са тия добри фармацевти, които ти дават Диазепам без рецепта? А ако го пиеш само защото не можеш да спиш е пълна лудост, има билкови чайове, които вършат същата работа.

Всички такива лекарства са си чисти опиати, дори чайовете не са толкова полезни за организма според мен.
HealthyBoy

Защо не дават Лексотан без рецепта в аптеките

Мнениеот MagiMay » 21 Май 2011, 22:23

Не мога да го намирам без рецепта. Няма ли някой заместител без рецепта, защото не мога постоянно да моля в аптеките...
MagiMay

Re: Лексотан

Мнениеот FramarAdmin1 » 24 Май 2011, 21:35

Лексотан е със специален режим на отпускане и без рецепта не може да бъде закупен ( зелена рецепта)
Администратор на forum.framar.bg
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт.
Аватар
FramarAdmin1

Мнениеот Ivaylo » 30 Май 2011, 19:04

Дали няма алтернативи? Никога не съм харесвал хората, които пият лексотан. Води до ужасни последици, а не помага. Просто притъпява усещането за проблемите.
Аватар
Ivaylo

Мнениеот OrHiDeA » 01 Юни 2011, 14:01

Аз съм на мнение, че който има нужда от лекарства въздействащи на психиката трябва да ги приема, защото в противен случай нещата могат да се по-неприятни.
Аватар
OrHiDeA

Мнениеот southern_sun » 02 Юни 2011, 11:41

MagiMay написа:Не мога да го намирам без рецепта. Няма ли някой заместител без рецепта, защото не мога постоянно да моля в аптеките...

А за какво го пиеш тоя лексотан?
southern_sun

Следваща

Назад към Лекарства