08 Юли 2019, 12:02
tedi78 написа:Искам да задам един въпрос. От месец насам, забелязах че на една светлокафява бенка са излезли три малки черни точици и в края и има малко бяло петънце. Тя не е надута, не боли нито сърби и от няколко дни забелязах, че от нея излиза косъм. Възможно ли е да е нещо опасно?
08 Юли 2019, 12:32
superbus написа:Здравейте! Безпокоя се, че това на лицето ми е бял рак на кожата. Майка ми го смята за лишей. Обезателно ще отида на дерматолог, но съм в чужбина и няма да ми дадат час веднага. Прибирам се след 10 дни и ще полудея.
Имам го от дълго време, но сега изглежда по-голямо и по-изпъкнало. Какво може да е?
01 Авг 2019, 18:33
06 Авг 2019, 11:00
Ralsi84 написа:Здравейте д-р Тодева!От доста години имам на брадичката си малка бенка, която бих искала да премахна. Чувала съм, че това може да стане чрез замразяване с азот. Възможно ли е това, вие занимавате ли се с такива интервенции и къде мога да ви изпратя снимка, за да видите за какво точно става дума. Благодаря предварително за отговора.
27 Сеп 2019, 23:26
03 Окт 2019, 12:15
Десислава.Шопова написа:Здравейте, от доста време се притеснявам за тези бенки, които Ви прилагам. Бенките пораснаха по време на бременноста ми , също излезнаха нови по главата ми-над тила.Бенките на врата бяха плоснки, но от дрехите и бижутата малко, по малко ръстят .Моля за Вашето мнение, тъй като винаги отлагам, защото знам, че трябва да се изрежат.
06 Окт 2019, 13:52
22 Окт 2019, 12:00
laza75 написа:Здравейте, др.Тодева!
На сина ми който е на 16 години му излезна от около два месеца едно бяло топче на тестиса.Изглежда като прозрачно мастно топче.Няма болка,нито сърбеж и е без промяна.Аз имах подобно топче на лицето което се махна след години.
Има ли място за притеснение или е същото мастно топче като моето?
Благодаря предварително!
24 Окт 2019, 00:53
24 Окт 2019, 06:42