Нашата история с Bibiotic - натурален помощник за цялото семейство

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Мнениеот Gergana.Lozeva » 11 Ное 2024, 17:55

Здравейте на всички!
Искам да споделя с вас как един продукт успя да промени качеството на живот на цялото ни семейство. Всичко започна преди няколко месеца, когато по препоръка на близки решихме да опитаме Bibiotic.

Признавам, че в началото бях доста скептична - кой ли не би бил, след толкова много продукти на пазара, които обещават чудеса?
Първо, нека обясня накратко какво представлява Bibiotic. Това е постбиотик, което означава, че съдържа полезните вещества, произведени от пробиотичните бактерии, но без самите живи бактерии. Това го прави по-стабилен и удобен за употреба от обикновените пробиотици.

В нашия случай, промените започнаха да се забелязват след около две седмици редовна употреба. Най-запомнящ се беше един ден, когато малкото ни бебе се събуди с болки в стомаха и плачеше без спиране. Бях изнервена, защото знаех, че детето не може да обясни какво го боли. След няколко дози Bibiotic, забелязах, че бебето се успокои и заспа спокойно. На сутринта вече изглеждаше бодро и весело. Представяте ли си огромното облекчение, когато видиш детето си да се чувства по-добре?

Но най-голямата изненада дойде, когато осъзнахме, че всички в семейството боледуваме много по-рядко. Преди това сякаш всяка настинка ни спохождаше, особено през зимните месеци. С Bibiotic имунитетът ни определено укрепна. Дори малкото ни бебе спи по-спокойно през нощта.

richard-sagredo-FDJi2t7VWy0-unsplash-1.jpg
richard-sagredo-FDJi2t7VWy0-unsplash-1.jpg (61.98 KiB) Прегледано 3759 пъти

Според мен този продукт е наистина специален, защото освен че е напълно натурален, той е изключително лесен за прием благодарение на течната си форма. Подходящ е за всички възрасти - от бебета до възрастни, което го прави идеален за цялото семейство.

Ако решите да го пробвате, ето няколко полезни съвета от личния ми опит:

» Бъдете последователни с приема
» Може да правите няколко курса годишно
» Съчетавайте го със здравословно хранене за най-добри резултати

-> БИБИОТИК ПОСТБИОТИК ЗА БЕБЕТА от 0 до 3 г
-> БИБИОТИК ПОСТБИОТИК ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

След всичко преживяно мога да кажа, че Bibiotic се превърна в неразделна част от грижата за здравето на семейството ни. Разбира се, всеки организъм е различен и при сериозни здравословни проблеми винаги е добре първо да се консултирате с лекар.

А вие имате ли опит с постбиотици? Споделете вашите истории в коментарите!
Gergana.Lozeva

Re: Нашата история с Bibiotic - натурален помощник за цялото семейство

Мнениеот Тонина90 » 12 Ное 2024, 09:14

И все пак, с какво е по-специален този Бибиотик?
Тонина90

Мнениеот Detente » 12 Ное 2024, 22:36

Тонина90 написа:И все пак, с какво е по-специален този Бибиотик?

Постбиотикът представлява нов, усъвършенстван вид пробиотичен продукт, който се отличава със значително по-висока ефективност от познатите досега пребиотици, пробиотици и синбиотици. Основното му предимство е, че не съдържа живи бактерии, а директно доставя готовите метаболитни вещества, които обикновено се произвеждат от пробиотичните бактерии в човешкия организъм.
BIBIOTIC се предлага в течна форма, което осигурява максимално съхранение на метаболитите и оптимално усвояване от организма. Произведен е от специално подбрани щамове бифидо-бактерии, изолирани от чревната микробиота на здрави бебета.
Постбиотикът е особено полезен за бебета, като подпомага правилното формиране на чревната микрофлора и изграждането на имунитет. Той показва отлични резултати при колики, храносмилателни проблеми, разстройство или запек, както и при изкуствено хранене.
Приложението му е широко и при възрастни, като е особено препоръчителен по време на антибиотично лечение и при вирусни инфекции. Постбиотикът ефективно подпомага организма при различни състояния като компрометирана имунна система, алергични реакции, дерматологични проблеми, храносмилателни смущения и лактозна непоносимост. С други думи, той предоставя наготово всички полезни вещества, които при нормални условия би трябвало да бъдат произведени от полезните бактерии в организма.

Вижте още https://bibiotic.bg
Detente

Мнениеот Anastasiq Lenkova » 13 Ное 2024, 10:06

Здравейте, ние също го пием цялото семейство. Забелязах, че откакто го приемаме децата боледуват доста по-малко. Аз страдах от подуване и този продукт определено ми помогна. И аз като вас бях доста скептична, обаче след като видях че децата се чувстват по добре от него и започнаха да ходят редовно на градина реших, че ще продължим да го пием.
Anastasiq Lenkova

Мнениеот Иванка Кирилова » 13 Ное 2024, 15:22

Аз го взимах миналата година, за да си имаме вкъщи. Тогава прочетох повече информация за него. Определено е скъп, в сравнение с пробиотиците, но видяхме, че си заслужава. Случи се така, че ни хвана грипа. Интересно е, че синът ми, който го пи, се оправи за 2 дена, а дъщеря ми, която отказа да го пие, мъкна грипа цяла седмица и се наложи да приема доста лекарства.
Имам познати, на които е помогнал при гастропроблеми и го взимат профилактично през няколко месеца.
Иванка Кирилова

Мнениеот august_jas » 13 Ное 2024, 16:04

Случайно видях темата и специално влязох, за да напиша колко сме доволни. Не знаех, че някой друг го ползва.
Купувам на майка си винаги, когато трябва да пие антибиотици. За съжаление повечето ѝ боледувания са свързани с тях, но Бибиотика много ѝ помага, че иначе винаги е с проблеми с корема заради антибиотиците.
august_jas

Назад към Хранителни добавки и биопродукти