Здравейте на всички!
Искам да споделя с вас как един продукт успя да промени качеството на живот на цялото ни семейство. Всичко започна преди няколко месеца, когато по препоръка на близки решихме да опитаме Bibiotic.
Признавам, че в началото бях доста скептична - кой ли не би бил, след толкова много продукти на пазара, които обещават чудеса?
Първо, нека обясня накратко какво представлява Bibiotic. Това е постбиотик, което означава, че съдържа полезните вещества, произведени от пробиотичните бактерии, но без самите живи бактерии. Това го прави по-стабилен и удобен за употреба от обикновените пробиотици.
В нашия случай, промените започнаха да се забелязват след около две седмици редовна употреба. Най-запомнящ се беше един ден, когато малкото ни бебе се събуди с болки в стомаха и плачеше без спиране. Бях изнервена, защото знаех, че детето не може да обясни какво го боли. След няколко дози Bibiotic, забелязах, че бебето се успокои и заспа спокойно. На сутринта вече изглеждаше бодро и весело. Представяте ли си огромното облекчение, когато видиш детето си да се чувства по-добре?
Но най-голямата изненада дойде, когато осъзнахме, че всички в семейството боледуваме много по-рядко. Преди това сякаш всяка настинка ни спохождаше, особено през зимните месеци. С Bibiotic имунитетът ни определено укрепна. Дори малкото ни бебе спи по-спокойно през нощта.
Според мен този продукт е наистина специален, защото освен че е напълно натурален, той е изключително лесен за прием благодарение на течната си форма. Подходящ е за всички възрасти - от бебета до възрастни, което го прави идеален за цялото семейство.
Ако решите да го пробвате, ето няколко полезни съвета от личния ми опит:
» Бъдете последователни с приема
» Може да правите няколко курса годишно
» Съчетавайте го със здравословно хранене за най-добри резултати
-> БИБИОТИК ПОСТБИОТИК ЗА БЕБЕТА от 0 до 3 г
-> БИБИОТИК ПОСТБИОТИК ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ
След всичко преживяно мога да кажа, че Bibiotic се превърна в неразделна част от грижата за здравето на семейството ни. Разбира се, всеки организъм е различен и при сериозни здравословни проблеми винаги е добре първо да се консултирате с лекар.
А вие имате ли опит с постбиотици? Споделете вашите истории в коментарите!