Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
28 Яну 2019, 15:47
Ако се слагат ваксините, не би трябвало да се завърнат. То с тази мода срещу ваксинирането, нищо няма да ме учуди.
08 Фев 2019, 13:29
Страхове всякакви имам, като родител. Ако се оставя да ме завладеят, направо трябва да легна и да не стана повече.
Относно болестите от миналото - мисля, че ваксините са точно срещу тях. Да живее медицината и науката!
28 Фев 2019, 11:17
Ако на всички се поставят необходимите ваксини не мисля, че болестите от миналото могат да се върнат. Да не се говори много, а да се иде и да се набодат всички неваксинирани граждани или да им се наложат глоби, санкции, все има някакъв начин да се направи това, а не да се чака да стане пандемия и чак тогава да започнем да се вайкаме, те хората са го казали, когато се обърне колата пътища много.
20 Мар 2019, 12:20
Ако всеки си спазва имунизационния календар, няма да се върнат. Така наречените анти ваксъри вредят не само на себе си, но и на околните с начина си на мислене.