Правила на форума
Добави отговор

Re: Месечният цикъл повод за платен отпуск?

30 Апр 2017, 09:21

Трябва да се правят компромиси в такива моменти, но те и не бива да са чести, ежемесечно обаче е често.

03 Май 2017, 11:10

Малко е несериозно да си тръгваш заради това, че имаш проблеми с цикъла, или че всеки път се чувстваш зле.. просто трябва да се търсят решения.Иначе идеята на една компания е добра, може би шефката има проблеми с менструацията си, но представяте ли си лекаря ви да си взема отпуск, заради обилен цикъл? :mrgreen:

Re: Трябва ли да се чувстваме зле по време на месечния цикъл?

16 Май 2017, 12:53

Чак да е задължително. Аз се чувствам отпаднала и подута, когато съм в цикъл. Често е нетърпимо и искам само да лежа, въпреки че болката не е силна, но дискомфортът е голям. Няма правила как някой трябва да се чувства по време на цикъла.

23 Май 2017, 15:59

Има жени, на които им е много тежко, но все пак има болнични, има отпуски, всеки може да реши кое как да използва :) Иначе е похвално, че жената от тази английска компания е решила да помисли за жените, които работят за нея, а и не вярвам, че ще има злоупотреби.

01 Юни 2017, 15:54

Не съм се притеснила много от това, че се чувствам добре, но факта, че другите са много зле, ме кара да се съмнявам дали функционирам правилно. Макар че и аз бях чела, че е нормално да се чувстваме добре, все пак и природата би трябвало да е помислила това и жените да не са като парцали по време на цикъл.

01 Юни 2017, 16:41

Спокойно, все пак всеки човек и организъм е различен и индивидуален.

02 Юни 2017, 09:51

Вместо да се чувстваш много благодарна за това, че се чувстваш толкова добре, ти искаш да превърнеш историята в драматизъм. :mrgreen: тези, които искат да се чувстваш зле го правят, за да ти е гадно и на теб.

02 Юни 2017, 14:04

Цикълът не е болест и е напълно нормално и препоръчително да се чувстваш добре по време на менструацията си. Всяко едно неразположение не е гаранция , че нещата протичат най-правилно, а обратно.

16 Юни 2017, 09:01

Веднъж ми е било много зле, не знам как издържат жените, които всеки месец са така. Болеше ме корема, сякаш имаше нещо в него, ужасно, тежест, неразположение, болка и все пак не толкова силна, че да пиеш хапче. Замайвах се и ми се лежеше само. Едва издържах един ден, а как издържат жените няколко дни не знам, истински героини. Затова, ако си от щастливките, които имат лек цикъл могат само да ти завиждат, няма причини да се притесняваш, всичко ти е наред. :)

03 Юли 2017, 11:35

По-добре да не ни е лошо. Малко жени имат късмета да се чувстват добре по време на цикъла си. Не съжалявай, че си една от тях. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12