Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
17 Сеп 2016, 10:29
Белите стрии като че ли не са толкова голяма болка за умиране, другите са по-плашещи и депресиращи. Тях трудно може да се справи човек с тях.
20 Сеп 2016, 16:32
Te белите стрии, преди да станат такива бели, са били тъмни. Нали знаете, че новите са такива лилави, заради кръвоносните съдове под изтънялата кожа? Те се заличават по-лесно с терапии отколкото старите.
26 Сеп 2016, 13:58
Кафето не помага ли също да се покрият малко стриите? Все пак кафето е доста добър стимулант и вероятно действа за въстановяване на кожата.
27 Сеп 2016, 11:01
Lollipop написа:Кафето не помага ли също да се покрият малко стриите? Все пак кафето е доста добър стимулант и вероятно действа за въстановяване на кожата.
Как точно с кафе? То е по-скоро подходящо за ексфолиант
27 Сеп 2016, 12:29
renetka написа:Te белите стрии, преди да станат такива бели, са били тъмни. Нали знаете, че новите са такива лилави, заради кръвоносните съдове под изтънялата кожа? Те се заличават по-лесно с терапии отколкото старите.
Не е задължително. Аз никога не съм имала тъмни, само бели, отстрани на ханша. Те се образуват от рязко напълняване и отслабване после.
28 Сеп 2016, 11:42
Harmony написа: Не е задължително. Аз никога не съм имала тъмни, само бели, отстрани на ханша. Те се образуват от рязко напълняване и отслабване после.
За такива мезотерапията помага, особено докато са пресни. Ако са се появили само бледички, кожата не е била толкова изтъняла и може напълно да изчезнат.
28 Сеп 2016, 13:28
Как да се хванат пресни стрии? Хич и не съм забелязала кога са се появили моите, просто един ден с изненада ги съзрях

Но може и аз да се огледам за тази мезотерапия.
29 Сеп 2016, 12:29
mamina написа:Как да се хванат пресни стрии? Хич и не съм забелязала кога са се появили моите, просто един ден с изненада ги съзрях

Но може и аз да се огледам за тази мезотерапия.
Пресни са докато розовеят, те не са чак толкова много вдълбани.
29 Сеп 2016, 12:44
По-дълбоките стрии стават розови и са пресни. А когато са някакви тънки и фини сякаш изненадващо се появяват.
14 Окт 2016, 15:06
Знам, че кремовете с мумио помагат за стрии, но са доста скъпи.