Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да залича вече появили се стрии?

17 Сеп 2016, 10:29

Белите стрии като че ли не са толкова голяма болка за умиране, другите са по-плашещи и депресиращи. Тях трудно може да се справи човек с тях.

20 Сеп 2016, 16:32

Te белите стрии, преди да станат такива бели, са били тъмни. Нали знаете, че новите са такива лилави, заради кръвоносните съдове под изтънялата кожа? Те се заличават по-лесно с терапии отколкото старите.

26 Сеп 2016, 13:58

Кафето не помага ли също да се покрият малко стриите? Все пак кафето е доста добър стимулант и вероятно действа за въстановяване на кожата.

27 Сеп 2016, 11:01

Lollipop написа:Кафето не помага ли също да се покрият малко стриите? Все пак кафето е доста добър стимулант и вероятно действа за въстановяване на кожата.

Как точно с кафе? То е по-скоро подходящо за ексфолиант

27 Сеп 2016, 12:29

renetka написа:Te белите стрии, преди да станат такива бели, са били тъмни. Нали знаете, че новите са такива лилави, заради кръвоносните съдове под изтънялата кожа? Те се заличават по-лесно с терапии отколкото старите.

Не е задължително. Аз никога не съм имала тъмни, само бели, отстрани на ханша. Те се образуват от рязко напълняване и отслабване после.

28 Сеп 2016, 11:42

Harmony написа: Не е задължително. Аз никога не съм имала тъмни, само бели, отстрани на ханша. Те се образуват от рязко напълняване и отслабване после.

За такива мезотерапията помага, особено докато са пресни. Ако са се появили само бледички, кожата не е била толкова изтъняла и може напълно да изчезнат.

28 Сеп 2016, 13:28

Как да се хванат пресни стрии? Хич и не съм забелязала кога са се появили моите, просто един ден с изненада ги съзрях :lol: Но може и аз да се огледам за тази мезотерапия.

29 Сеп 2016, 12:29

mamina написа:Как да се хванат пресни стрии? Хич и не съм забелязала кога са се появили моите, просто един ден с изненада ги съзрях :lol: Но може и аз да се огледам за тази мезотерапия.

Пресни са докато розовеят, те не са чак толкова много вдълбани.

29 Сеп 2016, 12:44

По-дълбоките стрии стават розови и са пресни. А когато са някакви тънки и фини сякаш изненадващо се появяват.

14 Окт 2016, 15:06

Знам, че кремовете с мумио помагат за стрии, но са доста скъпи.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 58