Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
15 Ное 2016, 14:50
Да няма различни видове мезотерапия, защото аз съм чела, че и при мъже с малко коса се използва, за да им се възстанови косата

.
21 Дек 2016, 12:32
Абе истината е, че ако се поддържат здрави и добре тренирани крака няма да има целулит, но друг е въпросът колко ни мързи... :) Пък и генетичната предразположеност не е за подценяване..
21 Дек 2016, 15:24
За да нямаш целулит, трябва да тренираш от дете и да не прекъсваш, и да се храниш както трябва сигурно.

Трудничко.
21 Дек 2016, 16:44
YoLindi написа:За да нямаш целулит, трябва да тренираш от дете и да не прекъсваш, и да се храниш както трябва сигурно.

Трудничко.
Е, не е така, винаги всяко нещо може да се промени с правилния хранителен режим и с правилните упражнения. Не е задължително, че като си изтървал първия влак и вече край - не можеш!
23 Дек 2016, 13:29
На определени години е малко трудно да се пребориш с целулита, дори да ядеш каквото трябва. Малко и даденост си е този целулит.
23 Дек 2016, 15:05
Май само спортистките се опазват от целулита, без да трябва някакви специални за целта процедури.
23 Дек 2016, 17:44
Май, май натам отива работата.
27 Дек 2016, 14:57
Petq.pet написа:Май, май натам отива работата.

Не е лека задача :)
27 Дек 2016, 15:54
Аз бих казала почти невъзможна, дали като си имал целулит някога изчезва напълно зрез спорт и подходящо хранене? Не говоря за козметичните процедури, след тях може и да не се появява, знам ли.
27 Дек 2016, 17:14
borkova написа:Аз бих казала почти невъзможна, дали като си имал целулит някога изчезва напълно зрез спорт и подходящо хранене? Не говоря за козметичните процедури, след тях може и да не се появява, знам ли.
Мисля, че е възможно, все пак стига диетата и спорта ти да са страхотни и много стриктно спазвани. Целулита се топи най-бавно.