За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Чисто лице, без черни точки !!!

17 Авг 2011, 14:28

Тези черни точки са най- ужасното нещо, и да се отстранят след 2 дни пак се запушват порите.

23 Авг 2011, 12:43

FramarMod2 написа:Продуктите на Биодерма са наистина едни от най-добрите. Със сигурност ще останете доволни :)

Освен това сега има промоция на Биодерма и със всеки закупен продукт ти дават Биодерма себиум вода.

09 Сеп 2011, 13:33

как мислите, сребърната вода дали ще повлияе добре на кожата? Гледам че има доста добри описани действия върху организма и кожата.

15 Сеп 2011, 15:36

Аз четох, че не е много добре да се ходи на почистване често, понеже порите се разширявали и така образуването на комедони с времето става по често.

17 Окт 2011, 22:38

Опитай да си обтриеш лицето със смес от няколко аспирина и розова вода

19 Окт 2011, 00:11

Тази рецепта за пръв път я чувам, пробвана ли е, как действа?

22 Окт 2011, 20:05

Аз използвам готови дълбоко почисващи маски. Въобще, трябва да се води наистина една редовност в почистванео, особенно за хората с по-мазна кожа.

24 Окт 2011, 13:02

Да съгласна сън, но какво да се прави с разширените пори след почистването, някои не се затварят бързо и пак се образуват черни точки?

24 Окт 2011, 15:12

georgi_78 написа:Аз кремове не използвам. От време на време си вземам лентички за черни точки.

Помагат ли ти лентичките, аз голям ефект от тях не съм видяла.

24 Окт 2011, 15:13

eli написа:А парната баня на лице и изстискването на черните точки( саморъчно) :), дали няма да свърши работа, вместо кремовете и ексфолиантите.

Ще свърши, но като отвориш порите после как ще ги затвориш?Аз лично съм на мнение, че редовното почистване сутрин и вечер и посещението при козметик е правилното решение.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8