Други кръвни заболявания - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с анемия и други болести на кръвта, да споделяте мнения и да получите съвет.

Други кръвни заболявания - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 11 Яну 2019, 16:15

В тема други кръвни заболявания на здравния форум може да откриете мнения и зададете вашите въпроси, свързани с болестите на кръвта. Тук може да получите консултация, съвет и информация относно причините за появата им, характерните симптоми, поставянето на диагноза и възможностите за лечение. На вашите въпроси отговаря медицинския екип на "Фрамар".

Други кръвни заболявания включват болестни процеси, засягащи кръвотворните органи и образуваните в тях кръвни клетки - еритроцити, левкоцити и тромбоцити. Те могат да протичат с увеличен или намален брой на кръвните клетки, както и да причинят злокачественото им израждане.

Научете повече за Медицинския отдел на "Фрамар"
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Други кръвни заболявания - мнения и въпроси

Мнениеот Elizos » 14 Дек 2020, 13:44

Здравейте. Като изтисквам една гнойна пъпка ми попадна гной в окото. Измих го обилно с вода. Какво друго мога да направя? Може ли да се случи нещо?
Elizos
 
Мнения: 19
Регистриран на: 03 Юни 2020, 22:24


Назад към Анемия и други болести на кръвта

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта