Има ли ограничение в количеството, тъй като трябва да се мажа 14 дни, а като гледам една тубичка/20гр./ ще ми стига за не повече от 3-4 дни ? Мога ли за 14 дни да измажа 4-5 тубички?
cvetancho написа:И още един въпрос, ако може![]()
Има ли ограничение в количеството, тъй като трябва да се мажа 14 дни, а като гледам една тубичка/20гр./ ще ми стига за не повече от 3-4 дни ? Мога ли за 14 дни да измажа 4-5 тубички?
Veri333 написа:Здравейте! Какво изследване е нужно да си направи приятелят ми за гъбички, понеже аз имам. При него няма никакви симптоми. Прочетох за микробиология на еякулат. Това достатъчно ли е, за да се провери за наличие на гъбички?
Звезда написа:Д-р Тодева, моля за Вашия съвет. Беше ми поставена диагноза рагада на устната, но след като нямаше никакво подобрение от лечението цял месец, направих на своя глава лабораторно изследване с натривка на устната и се оказа кандида албиканс. През цялото време не съм подозирала, че може да е гъбично заболяване, освен цепнатини и малки лезии в двата ъгъла на устната нямаше никакви други симптоми в устата и съм се хранила неправилно с плодове, мед, сладки сокове. Как да се справя, изписан ми е Дактарин 4 пъти дневно, но няма ефект, зачервените петна на ъглите се увеличават,да включа ли и нещо друго и локален антигъбичен крем за ъглите? Благодаря Ви, пиша за първи път тук и не знам дали на правилното място, но много съм притеснена, моля да ме извините.
Лора Димитрова написа:Здравейте, имам гъбички по ноктите на краката. Прилагам лечение с Кандизол 150mg, по една таблетка на седмица, и външно Фунгофин крем и спрей. Знам че лечението ще продължи до израстване на здрав нокът.
Имам въпрос, трябва ли да има пауза в приема на Кандизол?
вивиан написа:Здравейте, пролетта мъжът ми пи силен антибиотик и му се появиха гъбички по пениса.Тогава му изписаха Микомакс 3бр таблетки + вит.Ц 1000млг. и Биозин(аз също пих, след това правих изследване при мен няма такива). Уж всичко се излекува но се появяват петна, пак ходи на кожен лекар, назначиха изследване за сифилис- там излезе отрицателно. Сега на ново ходи на лекар и му дадоха някакво мазило силно оцветяващо което било за бебета и отговорът е: ми или е херпес или от стрес! Мисля, че това е несериозно, насочете ме моля къде да отиде за лечение! Благодаря ви!
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта