28 Апр 2020, 10:47
Илияна.Миленова написа:Здравейте!Казвам се Илияна на 23 години. От 3 години имам един проблем. Ходила съм по лекари, купувам си спрейове, кремчета, пудри каквото ми кажат, и без ефект накрая. Проблема ми е следният: когато си обуя обувки, започва да мирише на лошо, на прах, на мръсна стирка, на годно... не е от обувките, за тези 3 години съм сменила доста чифтове, не е от чорапите, купувам памучни...ако може да ми дадете някакъв съвет ще бъда благодарна!
28 Апр 2020, 10:50
Dilyana87 написа:Добър ден!Синът ми е на 8 месеца и е захранен постепенно, не е имал никакви реакции досега от храни.Появи се кръгово зачервяване само около ануса вместо типичното обилно зачервяване в тази област!Детето се сменя често с най-добрите памперси и мокри кърпички е, с козметика на bioderma, подходящ прах за пране и т.н.Мазан е ежедневно с кремове против подсичане бочка, себамед и дори пробвах канестен по препоръка на лекар, ако има гъбична инфекция.До момента зачервяването е същото и няма резулт!Изследван е за всички видове паразити и острици-резултата е отрицателен!Възможно ли е да е хранителна алергия и как да установя това?Моля за Вашето професионално мнение!Предвид настоящото извънредно положение не бих желала детето да напуска дома за преглед.Прилагам снимки на зачервяването.
07 Май 2020, 22:38
07 Май 2020, 22:53
27 Яну 2021, 16:33
27 Яну 2021, 16:39
23 Апр 2021, 08:15
05 Авг 2021, 14:43
02 Сеп 2021, 23:58
Dr Violina Todeva написа:Здравейте! Д-р Виолина Тодева е на разположение за вашите въпроси. Моля запитванията, които не са получили отговор и са все още актуални, да бъдат зададени отново. Очаквайте отговори скоро!
Поздрави,
Д-р В. Тодева
09 Сеп 2021, 15:52
boyanak написа:Dr Violina Todeva написа:Здравейте! Д-р Виолина Тодева е на разположение за вашите въпроси. Моля запитванията, които не са получили отговор и са все още актуални, да бъдат зададени отново. Очаквайте отговори скоро!
Поздрави,
Д-р В. Тодева
Моля,как се ползва уротропин против гъбички???Благодаря!