Николай.Линдарев написа:Здравейте!!! Аз съм с лимфом на ходчкин. Преминах 4 курса химиотерапия и 15 курса лъчелечение. На контролен пет скенер “свети “стомаха и щитовидната жлеза. За жлезата казаха да не се притеснявам(ефекта е от облъчването). Но големите притеснения са за стомаха. Преди 6 месеца на скенер за ранна оценка на лечението няма нищо за стомаха. Химията приключи преди 5 месеца,лъчето преди 3 и сега имам този проблем. Страха ми е да не се е развило нещо злокачествено в стомаха. Колко е вероятно ?? Изпращам разчитането на скенера . Поздрави
Петя.Георгиева написа:Здравейте! От два дни изпитвам болка високо по средата на корема. Пих два антибиотика - първо клацид, след него вивекс. Едновременно с това от някъде един месец приемам магнерот 3 пъти на ден, стрезам 2 пъти на ден и нео три - 2 пъти на ден. Възможно ли е болката да е от лекарствата. Не е силна, но е почти постоянна и е неприятно. Ходя до тоалетна нормално, нямам загуба на апетит
zlati1459 написа:чай ,,Гастро" на Фитолек, също така може да пиеш чай от мента, лайка или джинджифил. Отделно може да взимаш и пробиотик ако решиш, помага и за храносмилането.
Назад към Болести на храносмилателната система
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта