Здравейте, имам болки ниско в корема повече от ляво болките са след менструация + бяло течение и схващане на ляв крак трудно ходене до тоалетната по малка нужда. Цикъл не редовен с леки болки в началото продължителност около 5 - 6 дни. От какво може да са тези болки след менструацията? Април месец ми дойде първите 3 дена с оскъдно течение менструацията продължи 20 дни като последните се налагаше да влизам през 20 мин. в тоалетната за подмяна на тампона. Обилно кръвотечение. Посетих гинеколог който ме прегледа на видеозон видя "нещо кръгло" с голимина на яйце правих тест за извънматочна бременност който е отрицателен пих 10 дни оргаментил по 2 на ден да спре кръвотечението след това ходих на хормонални изследвания (които в момента не са в мен да напиша резултатите) но докторката каза че хормоните са в норма пак бях неразположена в рамките на 2-3 седмици изписа ми дуфастон за нормализиране на цикала свърши ми, след 3 дни пак отново дойде

сега м. Юни и Юли е по в норма идва ми на 23- 24 ден но имам болки в корема след като ми свърши болките са тъпи теглещи сякаш нещо мърда и слиза на доло. А относно хапчетата ми се появиха пъпки на всякъде, като в пубертета, а съм на 23 години и отделно червени точици по корема и гърдите във формата на малка бемка но ярко червени. На какво се дължат тия болки?? Нещо страшно ли е? Цитонамазка и някакви прегледи на стола не са ми извършени. А пропуснах да напиша, че след първия прием на оргаментил пак ме прегледаха на видеозон с пълен мехур това "нещо с голимина на яйце" зад матката беше изчезнало. Благодаря предварително!