Тук може да зададете своите въпроси по дентална медицина и да получите мнение на теми, свързани с кариес, пулпит и лечение на зъби, коронки, мостове, зъбни импланти, фасети и други стоматологични проблеми.
12 Ное 2019, 20:58
Първо ще ти препоръчам да си смениш стоматолога. Със сигурност зная, че лечението с антибиотик е последното нещо, което се прави при пародонтоза. Потърси специалист в тази област, отиди на преглед при него и виж какво ще те посъветва. За Стара Загора мога да ти препоръчам д-р Севдалин Павлов, който е специалист по пародонтология.
12 Ное 2019, 21:23
Съгласен съм, че в случая трябва консултация със специалист пародонтолог. Тъй като и аз имам същия проблем, мога да споделя, че съм доволен от пастата Лакалут. Заедно с нея използвам и билков Сандрин. Но ако са ти чувствителни венците, може да използваш паста Сенсодин и задължително четка с мек косъм, за да не ги разраняваш.
13 Ное 2019, 22:23
Ако желаете мога да ви препоръчам продукт на билкова основа с отлични резултати.
14 Ное 2019, 19:51
Венета.Николаева написа:Ако желаете мога да ви препоръчам продукт на билкова основа с отлични резултати.
Аз също имам проблем с венците. Какъв е този продукт? Може ли да дадете малко повече информация, моля.
15 Ное 2019, 15:19
нормализира киселинно-алкалното
равновесие в устната кухина;
намалява кървенето на венците;
укрепва венците;
премахва плаката;
предпазва от кариес.
Препоръчва се при всички заболявания на пародонта – гингивит, пародонтит, пародонтоза и др.;
- Прикачени файлове
-

- FB_IMG_1573820204079.jpg (11.63 KiB) Прегледано 2291 пъти
15 Ное 2019, 15:20
Ако решите мога да ви я поръчам.
17 Ное 2019, 18:30
Венета.Николаева написа:Ако решите мога да ви я поръчам.
Видях я в сайта... Малко скъпичка ми идва... Като че ли не съм склонен да похарча толкова пари за нещо, което не е доказано, че действа.
17 Ное 2019, 18:43
АКО РЕШИТЕ АЗ съм консултант ще ви я поръчам.Имаме хора с резултати мога да ви добавя в групата да разгледате.
18 Ное 2019, 20:09
tano написа:Венета.Николаева написа:Ако решите мога да ви я поръчам.
Видях я в сайта... Малко скъпичка ми идва... Като че ли не съм склонен да похарча толкова пари за нещо, което не е доказано, че действа.
Вярно ли струва толкова тая паста? А аз си мислех, че купувам от най-скъпите...

Ще питам моя стоматолог какво му е мнението за нея.
25 Ное 2019, 12:17
Найстина цената е висока но си заслужава.