Защо продуктите на Gliss са толкова скъпи в България

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Защо продуктите на Gliss са толкова скъпи в България

Мнениеот Fancy » 03 Фев 2014, 15:44

beautymaniac написа:За съжаление е така - както и другите са написали, не само, че са по-скъпи продуктите ами не са и оригинални...
Аз също пътувам в чужбина и когато мога си купувам оттам това, което ми трябва. Иначе тук си поръчвам от сайтове в чужбина като ягодката например за козметика.

Що се отнася до ягодка мисля, че не си струват нещата, тъй като се предлагат именно такива продукти, които са на съответната цена само заради марката и името си! :?
Fancy

Мнениеот Lili_pili » 23 Яну 2015, 10:58

Никога не съм я харесвала козметиката на Gliss, Според мен има неоправдано висока цена. Предпочитам да си купя някоя по-евтина марка, пред тази на Gliss, от която не съм доволна изобщо.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Loreyn » 23 Яну 2015, 12:00

Опитвам се да разчитам основно на български марки и такива, които наистина са заслужили вниманието ми и то не чрез реклами, не зная защо някой се хваща на въдицата за продуктите на Gliss
Loreyn

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Яну 2015, 12:14

Единственото за Глис, което ми е направило впечатление е чупенето на ножицата на рекламата им :)
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Козметика