За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
03 Фев 2014, 15:44
beautymaniac написа:За съжаление е така - както и другите са написали, не само, че са по-скъпи продуктите ами не са и оригинални...
Аз също пътувам в чужбина и когато мога си купувам оттам това, което ми трябва. Иначе тук си поръчвам от сайтове в чужбина като ягодката например за козметика.
Що се отнася до ягодка мисля, че не си струват нещата, тъй като се предлагат именно такива продукти, които са на съответната цена само заради марката и името си!
23 Яну 2015, 10:58
Никога не съм я харесвала козметиката на Gliss, Според мен има неоправдано висока цена. Предпочитам да си купя някоя по-евтина марка, пред тази на Gliss, от която не съм доволна изобщо.
23 Яну 2015, 12:00
Опитвам се да разчитам основно на български марки и такива, които наистина са заслужили вниманието ми и то не чрез реклами, не зная защо някой се хваща на въдицата за продуктите на Gliss
23 Яну 2015, 12:14
Единственото за Глис, което ми е направило впечатление е чупенето на ножицата на рекламата им