24 Фев 2016, 15:11
25 Фев 2016, 11:23
04 Апр 2016, 12:59
Mon_ton написа:Рискуваме и това, вземаме каквото има на пазара. Аз също хапвам пълнозърнест хляб, но си го правя сама, поне се надявам, че в отделните продукти обработката ще е по-малка.
16 Юни 2016, 16:51
17 Юни 2016, 10:35
irka написа:Харесвам синьо сирене, но определено има разлика във вкуса между различните марки, които продават по големите вериги. Някои направо имат вкус на парфюм.
17 Юни 2016, 13:17
21 Юни 2016, 10:25
Bambaa написа:Има страхотни рецепти със синьо сирене, но не на всеки му понася. Много му е специфичен вкуса. Повечето още като го погледнат им се догажда, какво остава да го опитат .
27 Юни 2016, 16:11
27 Юни 2016, 16:59
zagrijena написа:Французите пият червено вино и нямат проблеми със сърдечната област, ядат синьо сирене и живеят дълго. Май са случили на кухня . Освен да им последваме примера...
28 Юни 2016, 10:08
Kremiliya написа:zagrijena написа:Французите пият червено вино и нямат проблеми със сърдечната област, ядат синьо сирене и живеят дълго. Май са случили на кухня . Освен да им последваме примера...
хахах, ох, от къде да знаем ние, те дали имат проблеми със сърцето или с дълголетието? на нас винаги ни се струва, че другите живеят по-дълго и по-добре.