Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
23 Мар 2015, 10:57
rabotnata pchela написа:И двете са еднакво важни!

Не мога да избера кое предпочитам повече - и едното и другото си има предимства. И все пак аз май повече предпочитам целувките, макар че те очаквано водят до другото.

Не е така, сексът е по-важен от целувките! Може и да не се целувам, но от другото не мога да се откажа.
23 Мар 2015, 12:55
Много зависи! Все пак целувката говори много за това, какъв човек имаш насреща. На мен ми е много странно като някоя жена вземе да си навира езика до гърлото ми, е не мога и да си помисля, че искам секс с нея!
23 Мар 2015, 14:50
mix_twix написа:Много зависи! Все пак целувката говори много за това, какъв човек имаш насреща. На мен ми е много странно като някоя жена вземе да си навира езика до гърлото ми, е не мога и да си помисля, че искам секс с нея!
Да, странно е като те напъне като мъж сякаш братче!

И на мен ми е било странно като се засилят така
23 Мар 2015, 21:13
мисля, че децата ни съзряват много по-рано, виждам много деца, които на по 7-8г се държат абсурдно и нагло, които няма как да не ги отразиш като ранно съзряване, нагли и противни, а само хлапета!
21 Апр 2015, 20:57
Не знам кога трябва да се проведе този разговор, според мен най-подходящото време е когато детето попита за това и то не трябва да се притеснява да му се говори по този въпрос.Смятам, че ако до 7-8г. не се сети само да пита, то трябва тогава родителите му да повдигнат въпроса, защото с порастването и срамът расте и децата на биха питали и ще търсят отговорите от друго място.
07 Май 2015, 11:39
В наши дни много знаят от къде идват бебетата, но на по 6-7г. е още рано да им се поднася тая информация, мисля че по-нататък е по-удачно, то си личи, когато детето има интерес, като стои по 10 часа в банята значи има нещо
15 Май 2015, 10:39
Аз мисля, че като детето тръгне на училище и вече е 2-3 клас е времето да се говорят за бебетата и за всичко в прав текст... така че малко остана и ние ще ви говорим наистина за бебета у дома
27 Май 2015, 15:37
Не знаех, че по-настоятелните целувки могат да притеснят мъжа, това определено ме изненадва.
27 Май 2015, 15:54
За мен и двете са важни, но най-важната е целувката, тя показва истинските чувства, които изпитваме.