В този форум може да задавате вашите въпроси, свързани с белодробни заболявания - астма, пневмонии, хобб и други.
21 Мар 2015, 12:58
rabotnata pchela написа:Правила съм си сироп за кашлица с орехи, бира, индрише и нибет шекер, точната рецепта не помня, но знам, че беше голямо варене, не съм усетила по-добър ефект, да не кажа никакъв. Може би на мен и на моето семейство не действа! Има все пак доволни от него.
Аз съм го правила този сироп, беше доста известна билкова рецепта и останах много доволна, особено, когато ни мъчи някаква остатъчна кашлица помага безотказно, докато много сиропи от магазина не могат да се справят с нея.
22 Мар 2015, 12:29
Защо не пробвате да си намерите магарешко мляко, може да помогне. Дава страхотни резултати срещу кашлица,особено такав апродължителна, която с нищо не може да бъде спряна.
22 Мар 2015, 13:25
Много e гадно,когато детето ти кашля по 3-4 месеца, а уж нищо му няма.
23 Мар 2015, 18:14
Пробвайте с противоалергични сиропи, ние пием ериус в такива случаи и ни помага
23 Мар 2015, 18:22
Slavena написа:Пробвайте с противоалергични сиропи, ние пием ериус в такива случаи и ни помага

ПО-добре лекар да си каже мнението но и аз мисля, че ще помогне
24 Мар 2015, 17:00
Понякога действат тези сиропи, но ако е сериозно положението според мен е глупаво да се ползват такива билки и отвари.
24 Мар 2015, 17:53
не си падам много по такива отвари, а то май няма и много възможности за домашен сироп...
25 Мар 2015, 10:04
Домашен сироп, който да помогне за тази кашлица май няма

когато се кашля от "гърлото" се кашля най-вероятно от суполи

)
07 Апр 2015, 10:48
С народна медицина не може да се направи кой знае какво за кашлицата май, докато не се включат хапчета няма как да стане
07 Апр 2015, 11:26
Чайовете много помагат, а и не само чай, ами и компреси, разни тип желета, всичко става, а и небет шекер най-вече