15 Яну 2015, 15:47
Според мен много зависи от жилището, нашия апартамент е много голям и ако няма такива килими и в коридора роди изглежда сякаш гол и недовършен.
23 Яну 2015, 14:12
Много харесвам килимите, но разбира се да не заемат жилището от стена до стена
23 Яну 2015, 15:45
Elica написа:Много харесвам килимите, но разбира се да не заемат жилището от стена до стена

Това ми напомня на руснаците (май те бяха или турците), които имат нещо като килими навсякъде, дори и по стените, не мога да си представя как чистят всичко това
23 Яну 2015, 16:12
penny написа:Elica написа:Много харесвам килимите, но разбира се да не заемат жилището от стена до стена

Това ми напомня на руснаците (май те бяха или турците), които имат нещо като килими навсякъде, дори и по стените, не мога да си представя как чистят всичко това

Руснаците имат килими и по стените, предполагам, за да изолират от студа, иначе няма логично обяснение. Иначе в България все още почти във всеки дом може да се намери някой рускоподобен килим
23 Яну 2015, 16:56
Според мен много зависи от стаята, ако е детска е по-добре да е с мокет или нещо такова, защото децата ходят на всякъде и да им е топличко, за другите стаи килим, а за кухнята - нищо.
23 Яну 2015, 21:28
Много ги харесвам, но да не се прекалява с тях, мисля, че внася уют у дома
17 Мар 2015, 14:46
Хаха и аз използвам фирма, дори и през зимата поне 3-4 пъти годишно перем килимите, има вече фирми, които и зимата и лятото ти сушат килима за ден-два, а не на вън да събират мръстотиите от улицата, както се случва по автомивките.
17 Мар 2015, 15:44
С нищо не ги почиствам, само ги прахосмукача и толкова.
17 Мар 2015, 16:49
Не мисля, че разликата може да се получи само вкъщи, ако не минеш през пералнята, няма как да стане.
17 Мар 2015, 17:04
Чистя ги с парочистачка

) ама не мисля, че върша големи чудеса, затова ги нося на професионалисти