Добави отговор

Re: Можем ли да изгорим кокоши трън със запалена цигара?

08 Авг 2018, 16:02

Кокошият трън е много упорит, но създава ли реален дискомфорт и застрашава ли здравето?

09 Авг 2018, 16:42

И з съм имал много кокоши тръни като дете. По бабешки тогава ги лекувахме с мляко от смокиня. Не съм имал здравословни проблеми свързани с тях, но да мнопго ме беше срам да си показвам ръцете, че целите с тях нбяха покрити. И за вас лъжа, но за мен истина ходих при една баба да ми бае на тях и както се появиха от нищото тъй и изчезнаха. Не знам дали от баенето на бабата или им беше дошло времето, но е факт неоспорим и до ден днешен повече не са ми се повявали.

16 Авг 2018, 12:56

Сстранно ми е това с баенето ! :) Но понякога плацебо ефекта е много силен и върши чудеса.

16 Авг 2018, 17:15

Jully написа:Сстранно ми е това с баенето ! :) Но понякога плацебо ефекта е много силен и върши чудеса.

Ами то понякога всичко се струва, че е невъзможно... Но човек за всичко се хваща, а и не ви карам да вярвате. Предполагам че и други хора са прибягвали до такива методи, но просто не са ги споделили тук в този форум.

20 Май 2019, 11:37

Това ми звучи ужасно! Кой би си причинил това?! Има си лекарства, има си лекари... :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10