deva написа:Имам кокоши трън на крака,как да го махна ?С какво да го лекувам ?Четох разни бабешки рецепти и не знам с какво да започна.Ако някой се е сблъсквал с това да даде съвет.
Bella написа:Аз пък знам за едни лепенки, които се поставят на кокошия трън и така се маха, но дали има ефект това е друга работа.
trojan horse написа:Bella написа:Аз пък знам за едни лепенки, които се поставят на кокошия трън и така се маха, но дали има ефект това е друга работа.
Определено няма ефект,пробвани са и нищо не става.Кокоши трън или още плантарни брадавици се причиняват от човешки папиломен вирус,който атакува епителните клетки на кожата.Появяват се по ходилото и растат навътре.Махнаха ми един с течен азот и за сега не се е появил друг.
Memento написа:Аз имах голям проблем като по-малък. Ефект имало млечицето което се отделя от колните на смокинята точно преди плода, пробвах за малките помогна но за по-големите не. След това отидох и ми ги махнаха с течен азто от тогава съм няма никакви проблеми с това!
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта