Добави отговор

Re: С какво да премахна мазолите вкъщи?

12 Мар 2014, 16:29

Първо-веднага изхвърли неудобните обувки, аз също си докарах едни мазоли от такива. След това с пемза след баня яко шлайфане и се оправиха.

12 Мар 2014, 17:11

annydance написа:
pepa1974 написа:Има различни видове пемза има ти 100 варианта в ДМ чагазините-от 2 до 5-6 лв

Понякога не е до пемзата, когато са по-големи става въпрос за много добре накисната кожа и кюрета, а само като заглаждащо средство се ползва пемзата ;)

Еми тогава кюрета, педикюр в някой център и както е писала nadiii-и удобни обувки, ама от самосебе си проблема няма да се реши

Re: Кокоши трън

12 Яну 2015, 12:12

А как изглежда този кокоши трън, никога не съм имал или така си мисля . :)

Re: Кокоши трън

13 Яну 2015, 11:09

Имах на пръста на крака кокоши трън и много се измъчих, вече съм забравила преди толков години как го лекувахме, бабите ми бяха ми правили някакви компреси.

19 Апр 2016, 13:18

Най-добре според мен са лепенките за мазоли. Не знам как мазол, който боли и подобни, може да се търка с пемза и т.н. та нали боли, има рана и възпаление? Има едни лепенкиUGRU които са много добри!

19 Апр 2016, 14:18

rabotnata pchela написа:Най-добре според мен са лепенките за мазоли. Не знам как мазол, който боли и подобни, може да се търка с пемза и т.н. та нали боли, има рана и възпаление? Има едни лепенкиUGRU които са много добри!

Лепенките са много добри и за кокоши трън. Всичко издърпват!

19 Апр 2016, 14:23

И на мен ми е трудно да махна удебелената кожа. Тя не боли, но стои твърда и е грозно като почна да обувам сандалите лятото. Често си търкам ходилата с пемза, но не изчезват тези удебелявания съвсем.

22 Апр 2016, 16:53

Имам един на стъпалото от много години и никога не успявам да го премахна изцяло. Поизтъни се за известно време и после пак го има. Не знам в домашни условия как успявате да се отървете напълно.

23 Апр 2016, 09:29

Yarost написа:Имам един на стъпалото от много години и никога не успявам да го премахна изцяло. Поизтъни се за известно време и после пак го има. Не знам в домашни условия как успявате да се отървете напълно.

Да не е кокоши трън?

23 Апр 2016, 10:49

И аз имах много упорит мазол отстрани на крака, но успях да го махна като си правих вани на краката с ябълков оцет ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10