Добави отговор

Re: Как да се отърва от кокошия трън?

13 Юли 2016, 17:11

Накисва се крака в сапунена вода, после се изрязва максимално областта с кокошия трън и се налага картоф, когато изсъхне се заменя с ново парче.

14 Юли 2016, 10:32

А може ли да се образува кокоши трън от неудобни обувки? На петата заради ръб на обувката, който доста ме тормози, ми се образува удебеляване на кожата. И като се събраха двете неща заедно ужасът е пълен.

14 Юли 2016, 11:55

Може да ви се стори невероятно, но е изпробвано. Настърган картоф-налагате и връзвате през нощта. Само от две процедури на синът ми му изчезнаха с течение на времето.

14 Юли 2016, 12:02

analizatorka написа:А може ли да се образува кокоши трън от неудобни обувки? На петата заради ръб на обувката, който доста ме тормози, ми се образува удебеляване на кожата. И като се събраха двете неща заедно ужасът е пълен.

не мисля, че може да се получи, кокошия трън е в следствие на слаб имунитет, като всяко заболяване, удебеляването на кожата в подобни случаи си е съвсем естествен процес, също като напукването и загрубяването на кожата на стъпалата и петите през лятото.

14 Юли 2016, 13:38

Ако се издълбава достатъчно упорито, може да се извади сърцевината му. Също ако се наложи нещо, което да изсмуква, като картоф или домат. ;)

14 Юли 2016, 14:24

Накиснете крака и почистете твърдата кожа .Вземете чист пчелен восък, разтопете го и докато е още течен намажете кокошият трън. Сложете чорап ако е на крака и след два дена повторете. До 4-5 дена няма да има и спомен от тръна.

14 Юли 2016, 14:42

koluncheva_81 написа:Накиснете крака и почистете твърдата кожа .Вземете чист пчелен восък, разтопете го и докато е още течен намажете кокошият трън. Сложете чорап ако е на крака и след два дена повторете. До 4-5 дена няма да има и спомен от тръна.

Така е ! Медът направо ги унищожава, аз също с този метод съм си махала кокоши трън от ръката.

30 Авг 2016, 16:16

На мен сега ми се появи, ходих да ми го изгарят и няма и няма махане! Много упорито нещо! Имам домашен мед вкъщи, ще взема да го намажа да видим какво ще стане.

08 Сеп 2016, 15:48

Най-добре с лазер си го премахнете. Със сигурност ще има ефект. С тези бабини рецепти я стане, я не стане.

15 Сеп 2016, 14:35

Хората първо пробват с бабините рецепти и ако не стане, вече се прежалват и отиват на професионални процедури.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10