Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Обувки

29 Мар 2017, 19:41

И аз съм отвикнала на високи обувки,а така ми харесваше преди да ги нося, но се назорвам, и ти ще свикнеш fawla, само бъди по-упорита от тях, мое да пробваш с носене вкъщи на първо време.

Re: Купувате ли дрехи и обувки по интернет?

13 Апр 2017, 14:23

Сайт за дрехи JORDANNIS тук може да намерите интересни дрехи.
Сайта за дрехи е български и дрехите които произвеждат са българско производство.

13 Апр 2017, 15:54

roldex написа:Сайт за дрехи JORDANNIS тук може да намерите интересни дрехи.
Сайта за дрехи е български и дрехите които произвеждат са българско производство.

Не разбрах дрехите български и с българско производство и дали изобщо всичко е българско? :lol:

02 Май 2017, 15:15

fawla написа:Сега си поръчах едни на платформа, очаквам ги да пристигнат, надявам се да не са много високи и да ме изкарат до началото на май, когато ще обувам сандалите.

Откъде си ги поръча? Отворени ли са или затворени и какъв цвят? Може ли някаква снимка да качиш като ги получиш :wink:

02 Май 2017, 17:26

Купувам си и скъпи, и евтини обувки. В последно време и при дрехите, и при обувките всяка година се сменя модата и то измислят някакви модели, които са много специфични и следващия сезон не можеш отново да ги сложиш. Затова често си купувам не- маркови обувки, всяка година си ги подменям напълно, т.е всяко лято си купувам нови сандали, всяка зима- нови ботуши и т.н... За целта си пазарувам от някои онлайн магазини, където ми е по-изгодно, напр.: http://obuvkizateb.com . Там има хубави спортни модели. Китайски са, но аз китайците много ги уважавам :lol:

02 Май 2017, 18:55

queenie написа:Купувам си и скъпи, и евтини обувки. В последно време и при дрехите, и при обувките всяка година се сменя модата и то измислят някакви модели, които са много специфични и следващия сезон не можеш отново да ги сложиш. Затова често си купувам не- маркови обувки, всяка година си ги подменям напълно, т.е всяко лято си купувам нови сандали, всяка зима- нови ботуши и т.н... За целта си пазарувам от някои онлайн магазини, където ми е по-изгодно, напр.: http://obuvkizateb.com . Там има хубави спортни модели. Китайски са, но аз китайците много ги уважавам :lol:

Как намираш разлика в тенденциите, за мен са почти еднакви. И няколко недоразумения, като кецове на платформа и подобни. Предпочитам качествени, които да не сменям няколко сезона.

03 Май 2017, 09:18

Аз също не следя модите, купувам си такива обувки, които ми харесват и винаги избирам изчистени модели, които не говорят за нищо излишно модерно и ангажиращо. Има си някои модели, които никога няма да излязат от мода, главно на тях разчитам.

03 Май 2017, 12:17

Не следвам модни тенденции, за мен обувките трябва да са удобни. Тези, сложените в началото на темата са и изключително грозни и кичозни, даже се чудя, дали и Кари Брадшоу би ги носила. Ето такива са обувките ми за ежедневието, ботушите и с това се заредих за лятото, макар че не е много в стила ми, но реших, че летните обувки могат да са по-голям акцент. За мен обувката винаги е черна:
7c356e6e223095af4e4f5e6ace822fcd.jpg
7c356e6e223095af4e4f5e6ace822fcd.jpg (41.05 KiB) Прегледано 358 пъти

067010830360.jpg
067010830360.jpg (6.02 KiB) Прегледано 358 пъти

5212-138596_BLACK_01_330x430.jpg
5212-138596_BLACK_01_330x430.jpg (9.45 KiB) Прегледано 358 пъти

03 Май 2017, 14:50

Снежи, сандалите са страхотни! :) Подобни гледах в Паоло ботичели, много ми харесват, но се притеснявам дали няма да се изкриви подметката.

08 Сеп 2017, 17:32

Аз редовно си поръчвам дрехи по интернет. Обувки не съм си взимала. Най-накрая успях да навия мъжа ми и той да си поръча дрехи по интернет. Харесахме му една страхотна риза от https://teodor.bg/rizi . За щастие, пристигна успешно и му пасна идеално. Мисля, че и той ще се запали по онлайн пазаруването.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23