Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
17 Мар 2018, 17:40
Почти всички теми дрех иса от алиекспрес! тук намирам същите модели , дори същите снимки използвани като там а цените зверски надути! Така че реших сама да си поръчвам и да не им плащам излишно.
19 Мар 2018, 15:06
Само храна като се замисля не си купувам по Интернет. Понякога ако излезеш по магазините в действителност си набавяш по-бързо нужното (противно на логиката), но често излишно се натоварвам от влизане и излизане от магазините, от разните продавач-консултанти, които имат изкривен начин на предлагане на стоката до там,че ми се отщява да пазарувам.
19 Мар 2018, 18:14
Аз храна съм си поръчвала и досега не съм останала разочарована. Но то пак е на проверения принцип.
20 Мар 2018, 15:29
В големи градове по света, дори и в София, например,може да си купиш храна онлайн да си напазаруваш и да ти я доставят до дома.. и то не говоря за добавки, ами хляб, масло, сирене.. онлайн хранителенмагазин.
22 Мар 2018, 17:26
Понякога пък се ядосвам - харесам си някаква дреха в даден сайт и то не скъпа. Но като сложиш и доставката, излиза същото като на магазина. В подобни случаи се дразня и предпочитам да отида на място и да меря.
Иначе, ако се поръчват няколко неща наведнъж е добра оферта.
22 Мар 2018, 17:36
Frac написа:Понякога пък се ядосвам - харесам си някаква дреха в даден сайт и то не скъпа. Но като сложиш и доставката, излиза същото като на магазина. В подобни случаи се дразня и предпочитам да отида на място и да меря.
Иначе, ако се поръчват няколко неща наведнъж е добра оферта.
Почти никога нямам проблеми с доставката, обикновено е 3-5 лева, а ако се комбинираме с припятелки излиза без пари нпаро. Не обичам, когато няма безплатна доставка за големи суми. На сиела тази година намалението на 3 март беше само онлайн, нямаха безплатна доставка, а се плащаше според теглото, което често е супер скъпо.
Ами предпочетох ozone.bg
10 Апр 2018, 09:53
Жена ми от няколко месеца полудя по Евиза -
https://evizabg.com/ . Кажи-речи през две седмици пристигаше някаква нейна поръчка, но пък поне винаги е доволна и не мрънка да ходим по моловете. Даже ми показа и някакви мъжки модели, които не бяха никак лоши и се чудя дали да не се включа в следващата поръчка.
10 Апр 2018, 16:29
СтефанСтоянов написа:Жена ми от няколко месеца полудя по Евиза -
https://evizabg.com/ . Кажи-речи през две седмици пристигаше някаква нейна поръчка, но пък поне винаги е доволна и не мрънка да ходим по моловете. Даже ми показа и някакви мъжки модели, които не бяха никак лоши и се чудя дали да не се включа в следващата поръчка.

Пич, ти сериозно ли

Колко ти платиха от Евиза да им правиш реклама :)
13 Апр 2018, 09:47
Dipsy написа:СтефанСтоянов написа:Жена ми от няколко месеца полудя по Евиза -

Пич, ти сериозно ли

Колко ти платиха от Евиза да им правиш реклама :)
Платиха ми няколко свободни часа на месец от обикаляне в моловете
13 Апр 2018, 14:09
Не се и съмнявам, иначе от евиза нищо не вземам, излишно скъпо, все едно кралицата ще си избира дреи от там